Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračeMGA L.O.L. Presenečenje: O.M.G. - Glam N' Go Camper (502500EUC)

MGA L.O.L. Presenečenje: O.M.G. - Glam N' Go Camper (502500EUC)

ID: 21381966
Novo
69,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 20.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Princess Club
Na voljo še 3 ponudbe od 85.79 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
MGA L.O.L. Presenečenje: O.M.G. - Glam N' Go Camper (502500EUC)

 

Vzemite svoje punčke na najbolj glamurozno kampiranje z novim LOL Surprise OMG Glam N’ Go Camperjem s 360° igro! Ta 4-v-1 igralni komplet vključuje avto, hišo, modno pisto in bazen ter več kot 50 presenečenj in 8+ čudovitih prostorov za druženje.

Odstranite sprednji del igralnega kompleta, ki postane prikupen, ločen avto z simpatičnim prtljažnikom, ki se odpira za enostavno shranjevanje, in stilskim DJ-jem v zadnjem delu, kjer lahko vaše najljubše punčke uživajo ob igranju. Vrata avtomobila se odpirajo in zapirajo, tako da lahko punčke enostavno skočijo na svoja mesta in se podajo na avanturo po mestu!

Zadnji del igralnega kompleta se odpre in meri 2 metra v višino ter 3 metre v širino ter se spremeni v čudovito, popolnoma opremljeno hišo, ki vključuje več igralnih območij za punčke, vključno z dvonadstropnim vodnim toboganom, bazenom, modno pistacijo, omaro z ogledali, kavarnico, pogradoma, kopalnico in žarom!

Specifikacije izdelka:

  • Modna vozila
  • 50 presenečenj z pohištvom in dodatki

Ta igrača ni primerna za otroke, mlajše od 3 let: vsebuje eno ali več majhnih delov, kot so kroglice, majhna kroglica ali majhni deli.

Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:18:53 GMT