Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračeMGA L.O.L. Presenečenje: Deluxe set Presenečenje z mehurčki(119845EU)

MGA L.O.L. Presenečenje: Deluxe set Presenečenje z mehurčki(119845EU)

ID: 21382022
Novo
29,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 20.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Princess Club
Na voljo še 4 ponudbe od 43.15 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
MGA L.O.L. Presenečenje: Deluxe set Presenečenje z mehurčki(119845EU)

 

Predstavljamo LOL Surprise Bubble Surprise Deluxe! Te punčke so pripravljene, da se potopijo v največje morje pisanih mehurčkov, ki jih USTVARITE VI! Preprosto nalijte vodo v vsako srce, nato se sprostite in opazujte, kako se bleščeči mehurčki spreminjajo v 3 različne barve, razkrivajoč 3 omejene izdaje punčk za največjo mehurčkasto zabavo doslej!

  • Ta bubble fam se odlično zabava tako v svojih bleščečih mehurčkih kot zunaj njih. Vsaka punčka ima vodno presenečenje! Nahranite Bubbly Gurl in Bubbly Puppy, da odkrijete, ali bruhajo, jočejo ali se poceni. Kopajte Lil Bubbly Gurl v hladni vodi, da odkrijete njen barvni preobrat!
  • Dokončajte svojo Bubble Surprise družino z LOL Surprise! Bubble Surprise punčkami, ljubljenčki in malimi sestrami! LOL Surprise zbirateljske punčke z stilskimi lasmi, zabavnimi oblačili in številnimi podrobnimi dodatki so popolna igrača in igralni komplet za otroke, vključno z dekleti in fanti od 4. do 7. leta starosti naprej, za domišljijsko igro! Kot darila za rojstne dneve in posebne priložnosti punčke zagotavljajo ure družabne igre s sorojenci in prijatelji!
  • Ta igrača ni primerna za otroke, mlajše od 3 let: vsebuje eno ali več naslednjih stvari: kroglice; majhna žoga; ali majhni deli.
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:18:06 GMT