Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeIgrače za dojenčke in malčkeMeowBaby® Aesthetic Shape Set 5 elementov, Manšete, Ekru

MeowBaby® Aesthetic Shape Set 5 elementov, Manšete, Ekru

ID: 21333798
Novo
159,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 19.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MeowBaby
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zabava v velikem obsegu! Zdaj lahko doma ustvarite igrišče! Naši rekreacijski bloki ne samo spodbujajo otroško domišljijo, ampak tudi učijo ustvarjalnega razmišljanja.

 

Mehke in varne - Te penaste igrače so narejene iz nestrupenih materialov in zagotavljajo varno okolje za igro vašega malčka. Vsestranskost - plišaste živali lahko uporabite kot gradnike. Močna in stabilna – Pena z visoko gostoto, uporabljena v teh penastih blokih, zagotavlja vzdržljivost, zaradi česar so dolgoročna naložba za vašo otroško sobo. Enostavno čiščenje - Penaste bloke je enostavno očistiti, zaradi česar so dodatek za vsako igralno sobo, ki ga je enostavno očistiti. Razvija motorične sposobnosti - Soft Play pomaga majhnim otrokom izboljšati ravnotežje, koordinacijo in motorične sposobnosti skozi aktivno igro. Igralni set iz pene MeowBaby Zdaj lahko doma ustvarite igrišče za otroke! Naše igralne kocke ne le spodbujajo otroško domišljijo, ampak tudi učijo ustvarjalnega razmišljanja. Modularni set se lahko uporablja za zabavo, trening in ustvarjanje poligonov z ovirami. Posamezni elementi lahko delujejo kot torbica ali sedež. Antialergijsko poliuretansko peno, ki je uporabljena za izdelavo kompleta, odlikuje majhna teža in visoka odpornost na deformacije, zaradi česar je izdelek varen za otroke in hkrati izjemno praktičen. Posamezni bloki so lahki, zato jih je mogoče enostavno prestaviti na druga mesta. Vsi elementi kompleta imajo odstranljivo prevleko, ki omogoča enostavno pranje v pralnem stroju in ohranja čistočo oviratlona. Penasta garnitura je popoln element opreme za otroške sobe, otroške sobe in igralnice, predvsem zaradi izjemno prijetne prevleke na dotik. Preprost in minimalističen dizajn tega izdelka se popolnoma prilega bivalnemu prostoru. Izdelek je namenjen otrokom od 1 do 3 let in se lahko uporablja le pod nadzorom odrasle osebe. Podrobnosti izdelka iz pene: - Set je sestavljen iz 5 elementov - Prevleko lahko perete v pralnem stroju na 30°C Dimenzije: - Širina posameznega elementa: 45 cm - Višina najvišjega elementa: 30 cm - Dolžina konstrukcije: 100 - 250 cm Možna so odstopanja +/- 3 cm.
Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
1+
Svetlobni učinki
ne
Zvočni učinki
ne
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:12:23 GMT