VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeUrejanje okoliceŠkarje za živo mejo in travoMenjava trimer glave - univerzalna trimer glava Red

Menjava trimer glave - univerzalna trimer glava Red

ID: 21280690
13,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 18.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Od gredic in polj do obcest in trat, ta glava za plevel se odlično znajde v različnih okoljih. Ni samo za odstranjevanje plevela – uporabite ga za natančno obrezovanje in vzdrževanje vrta.

 

Vsestranska združljivost: Opremljena z vzvratnim navojem 10x1,25, se ta glava za pletje zlahka pritrdi na vašo bencinsko kosilnico in zagotavlja univerzalno prileganje različnim modelom.

Priročno upravljanje: poslovite se od dolgočasnega razstavljanja! Naša glava za plevel ima samodejni mehanizem za sprostitev vrvi, ki omogoča hitro in enostavno rokovanje z vrvico brez potrebe po zapletenem razstavljanju.

Vrhunska najlonska vrv: glavi za plevel je priložena robustna najlonska vrv s premerom 2,4 mm, ki se razteza do 2 metra v dolžino. Ta vrhunski material zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivost za obvladovanje različnih scenarijev.

Prilagodljiva različnim scenarijem : od gredic in njiv do obcest in trat, ta glava za plevel je odlična v različnih scenarijih. Ni samo za odstranjevanje plevela – uporabite ga za natančno obrezovanje in vzdrževanje vrta.

 

Tehnični podatki :

Velikost: 13,5 cm

Material: najlon

 

Paket vključuje:

1 x trim glava

Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:15:13 GMT