VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjeRehabilitacija in dobro počutjeMasažni aparati & blazineMasažna blazina za vrat in hrbtenice, pripomoček za raztezanje hrbtenice - NECKSTRECH modra

Masažna blazina za vrat in hrbtenice, pripomoček za raztezanje hrbtenice - NECKSTRECH modra

ID: 21297864
9,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 23.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Mormark
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Olajšajte bolečine v vratu v samo 10 minutah s NeckStrech. Ta penasta podloga zagotavlja trdno, lahko in udobno oporo, idealno za ohranjanje napredka med seansami ali kadar ne morete obiskati fizioterapevta. Navdihnjeno z zdravjem hrbtenice in biomehanskimi potrebami sodobnega življenjskega sloga, je NeckStrech naravno sredstvo za lajšanje bolečin v vratu, TMJ in glavobolov.

 

Olajšajte bolečine v vratu v samo 10 minutah z NeckStrech. Gosta in mehka penasta zasnova zagotavlja trdno, lahko in udobno podlago, ki pa ni primerna za uporabo kot navaden vzglavnik vso noč.

NeckStrech je bil ustvarjen z mislijo na ljudi, ki potrebujejo preprosto, učinkovito in prenosno rešitev za ohranjanje zdravja vratu. Navdihnjen z biomehanskimi potrebami sodobnega življenjskega sloga, je NeckStrech učinkovito orodje za lajšanje bolečin v vratu, TMJ in glavobolov, ki jih povzročajo dolgotrajno sedenje, slaba drža in prekomerna uporaba tehnologije.

Pomaga obnoviti naravno ukrivljenost vratu in zagotavlja olajšanje bolečin v vratu, TMJ in tenzijskih glavobolov v le 10 minutah na dan.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0,5
Vrsta aparata za masažo
masažna blazina
Cached: Fri, 18 Oct 2024 05:16:08 GMT