Išči

Magnetno čistilo za okna debeline 8-15 mm

ID: 21275261
47,29 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 31.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
To pametno orodje za čiščenje oken je primerno za čiščenje oken debeline 8-15 mm. Njegova magnetna zasnova zagotavlja temeljito hkratno čiščenje notranjosti in zunanjosti okna.

 

Učinkovito čiščenje: To pametno orodje za čiščenje oken je primerno za čiščenje oken debeline od 8 mm do 15 mm. Njegova dvostranska magnetna zasnova zagotavlja istočasno temeljito čiščenje tako znotraj kot zunaj vaših oken. (Ne pozabite preveriti debeline pred naročilom, da bo čistilo za okna delovalo optimalno.)

Varno in praktično: čistilnik oken je opremljen z 2,5 metra dolgo varnostno vrvjo, ki preprečuje nenamerne padce med uporabo. Vaša okna lahko očistite varno in varno – orodje ne bo padlo dol.

Robustna konstrukcija: Magnetni čistilec oken je izdelan iz visokokakovostnih materialov, kot so ABS, feritni magneti in gumijasti trakovi, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Odporen je na redno uporabo in je odporen na obrabo.

Enostaven za uporabo: Uporaba tega čistilnika oken je enostavna in priročna. Posodo napolnite z vodo in želenim čistilom, pritrdite varnostno vrvico in začnite s čiščenjem. Močni magneti zagotavljajo, da oba dela ostaneta varno povezana skozi steklo.

 

Tehnični podatki:

Barva: oranžna

Dimenzije: 16,6 cm x 11 cm x 14,8 cm

Materiali: ABS, feritni magneti, gumijasti trakovi

Primerno za debelino oken: 8 mm - 15 mm

 

Paket vključuje:

1 x z vodo napolnjena magnetna steklena krtača

1 x varnostna vrv (2,5 metra)

Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:44:21 GMT