VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domVrtno pohištvoZaščita za zunanje pohištvoMagnetna vodotesna zaščita za polnilne vtičnice na električnih avtomobilih Black

Magnetna vodotesna zaščita za polnilne vtičnice na električnih avtomobilih Black

ID: 21277634
20,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
To prevleko uporabite v deževnih dneh, ko morate svoj električni avtomobil polniti na prostem. Zagotavlja zanesljivo zaščito pred dežjem in preprečuje vdor vode v polnilno vtičnico.

 

Pokrov za polnjenje na prostem: uporabite ta pokrov v deževnih dneh, ko morate svoj električni avtomobil polniti na prostem. Zagotavlja zanesljivo zaščito pred dežjem in preprečuje vdor vode v polnilno vtičnico.

Univerzalna združljivost: Zaščita proti vlagi je zasnovana tako, da ustreza vsem modelom električnih avtomobilov. Je praktična in preprosta rešitev za zaščito polnilne vtičnice v avtomobilu pri polnjenju na prostem.

Magnetna adsorpcija: pokrov se magnetno pritrdi, kar zagotavlja varno in udobno prileganje preko polnilnega priključka. Magnetno zapiranje ohranja prevleko na mestu tudi v vetrovnem ali deževnem vremenu.

Enostavna namestitev in odstranitev: Zaščitni pokrov omogoča enostavno namestitev in odstranitev brez težav. Preprosto ga postavite nad polnilni priključek in magnetna adsorpcija ga bo varno držala na mestu. Ko ni v uporabi, ga je mogoče enostavno odstraniti za shranjevanje.

 

Tehnični podatki :

Dimenzije: 16x42x28 cm

Material: srebrna ponjava

 

Paket vključuje:

1 x pokrov za polnjenje

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Cached: Fri, 18 Oct 2024 03:55:59 GMT