Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časObutev in dodatkiLočevalnik prstov na nogi s 5 luknjami Ravnalnik trganja Silikonski distančnik za prste S

Ločevalnik prstov na nogi s 5 luknjami Ravnalnik trganja Silikonski distančnik za prste S

ID: 21247418
10,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 1.11. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ti prozorni ločevalniki prstov so narejeni iz visokokakovostnega silikona in so idealna rešitev za krepitev zdravja stopal in izboljšanje splošnega počutja.

 

Vsestranska uporaba: odlična pomoč pri prekrivajočih se prstih in palcih na nogah, izboljšanje udobja stopal in pravilna poravnava prstov na nogah.

Enostaven za uporabo: ločilnike prstov preprosto potisnite med prste na nogah, da zagotovite nežno ločitev in podporo. Kompaktna velikost omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje.

Brez omejitev: nosite jih pri različnih dejavnostih, s čevlji ali brez, ne glede na to, ali ste doma, v službi ali se ukvarjate s svojim najljubšim športom. Ti cepilniki ponujajo prilagodljivost, ne da bi vas ovirali v vsakdanjem življenju.

Vrhunska silikonska konstrukcija: izdelani iz visokokakovostnega silikona, ločilniki prstov zagotavljajo mehak in udoben dotik, hkrati pa ohranjajo zanesljivost in prilagodljivost.

 

Tehnični podatki :

Barva: prosojna

Velikost:

S: 10,6x1,5x0,7cm

M: 12x1,7x0,8 cm

L: 14x8x0,9 cm

Material: Silikon

 

Paket vključuje:

2 x ločila prstov

 
Cached: Tue, 01 Oct 2024 15:32:42 GMT