VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiLENOVO Yoga 7 2-in-1 14AHP9 14" WUXGA OLED touch screen/AMD Ryzen 7 8840HS/16GB/1TB/Radeon 780M/W11H (Arctic Grey) prenosni računalnik

LENOVO Yoga 7 2-in-1 14AHP9 14" WUXGA OLED touch screen/AMD Ryzen 7 8840HS/16GB/1TB/Radeon 780M/W11H (Arctic Grey) prenosni računalnik

ID: 21164391
Ugodnost ob nakupu
1.099,99 €

ali od 29,29 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 10.9. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 9.9. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

LENOVO Yoga 7 2-in-1 AMD Ryzen 7 8840HS 14inch OLED WUXGA Touch 16GB 1TB UMA W11H Artic Grey 2y

 

Zaupanja vredna zmogljivost

Izkoristite čisto hitrost in zaupanja vredno zmogljivost procesorjev serije AMD Ryzen™ 8040, zasnovanih za enostavno reševanje večopravilnosti in ustvarjalnih nalog. Izkusite moč obdelave osebne umetne inteligence z vgrajeno umetno inteligenco AMD Ryzen™ za ustvarjanje inovativne in privlačne vsebine na poti. Opremljen z najnovejšimi AMD-jevimi funkcijami za pametno upravljanje porabe energije, lahko delate z učinkovito zmogljivostjo in svojo ustvarjalnost ponesete kamor koli.

Popolnost pod vsakim kotom

Uživajte v pravi ustvarjalnosti iz vseh kotov na prenosnem računalniku Yoga 7 2-v-1. Izrazite se v načinu tabličnega računalnika z digitalnim peresom, načinu zaslona za vaše predstavitve, načinu stojala za prostoročno prenajedanje ali opravljajte produktivno delo v načinu prenosnika z velikodušno sledilno ploščico. Enodelno ohišje Comfort Edge je bilo premišljeno zasnovano za udobno nošenje in držanje.

Poslušaj. Glej. Čuti.

Jasne slike na obsežnem zaslonu v kombinaciji s polnim zvokom prenosnika Yoga 7 2-v-1 pričarajo popolne pogoje, da se potopite v filme in inovativne projekte.

Večji obseg barv zagotavlja najbolj živahne in realistične slike, medtem ko Dolby Vision® napolni zaslon z neprekosljivimi podrobnostmi in intenzivnimi kontrasti.

Poleg tega sprednji zvočniki, izboljšani z Dolby Atmos®, ojačajo močan zvok, ki vas popolnoma prevzame. Z 10-točkovno stekleno ploščo z več dotiki se vse premika pod vašimi prsti.

Zmore več, kot pričakujete

Vas čaka dolga seja? Prenosnik Yoga 7 2-v-1 se ponaša s celodnevno življenjsko dobo baterije, tako da vam ne bo treba zganjati panike, če se sestanek zavleče, ali zamudite naslednji veliki preobrat v oddaji, ki jo gledate. Ko je baterija prazna, lahko to v hipu popravite s hitrim polnjenjem Rapid Charge Express, ki vam zagotavlja dve uri delovanja baterije s samo 15 minutami priklopa na električno omrežje. Uživali boste tudi v nizu vhodov za priključitev dodatne opreme, zaslonov z visoko ločljivostjo, dodatni prostor za shranjevanje in drugo.

Dobili ste me že pri "Hello"

Takoj se potopite v svoj dan s sistemom Windows Hello prek 2-milijonske IR-kamere FHD prenosnega računalnika Yoga 7 2-v-1, ki prav tako zagotavlja, da boste na videokonferenčnih klicih videti kar najbolje. Funkcija pametnega odpravljanja šumov blokira neželen zunanji zvok in se osredotoči na vaš glas, tako da lahko vsi poslušajo drug drugega brez motenj.

Trajnost je vgrajena

EPEAT® Gold-registered¹ in ENERGY STAR® Yoga 7 2-in-1 14" dosega embalažo brez plastike s suho stiskano papirno maso kot oblazinjenjem in sistemsko vrečko iz 100% bioloških bambusovih vlaken. Izdelana je iz 90% Potrošniško reciklirana plastika v ohišju napajalnika in 50 % recikliranega aluminija v spodnjem pokrovu so FSC™ certificirani in izdelani iz drugega nadzorovanega materiala za manj nezaželenega vpliva na okolje 14" ponuja Lenovo CO₂ Offset Service³.

1. Registriran pri EPEAT, kjer je primerno — glejte http://www.epeat.net za status registracije po državah.

2. Kode licence FSC: C156624

3. S storitvijo Lenovo CO₂ Offset Service lahko izravnate ocenjene emisije v povprečnem življenjskem ciklu vašega računalnika, pomagate podpirati projekte podnebnih ukrepov, ki jih preverjajo Združeni narodi, Gold Standard®, Climate Action Reserve, in imate popolno preglednost svojega prispevka. do okolja.

 

Uživajte v 3 mesecih Xbox Game Pass na napravah Lenovo Legion

Igrajte več kot 100 visokokakovostnih iger s svojim novim prenosnikom Lenovo Legion in trimesečno naročnino Xbox Game Pass, vključno z EA Play. Z vedno dodanimi novimi igrami je vedno nekaj novega za igrati. Prenesite in igrajte v polni zvestobi ali igrajte konzolne igre iz oblaka s povezanim krmilnikom.

*Specifikacije se lahko razlikujejo glede na regijo/model.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
35,6 cm (14")
Ločljivost zaslona
1920x1200
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
60
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Tehnologija panela zaslona
OLED
Model procesorja (PC)
AMD Ryzen 7 8840HS (3,3 - 5,1 GHz)
Model grafične kartice
AMD Radeon 780M
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Frekvenca RAM pomnilnika [MHz]
6400
Proste reže RAM pomnilnika
0
Tip in kapaciteta diska
SSD 1 TB
Optična enota
brez
Wi-Fi standard
802.11ax
Bluetooth standard
5.3
Priključki
USB4, USB-C 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 1, HDMI, kombo vhod sluš./mikr., microSD čitalec kartic
Osvetljena tipkovnica
da
Čitalec prstnih odtisov
ne
Vrsta baterije
Li-poly
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Home
Paket pisarniških programov
ne
Teža [kg]
1.49
Barva
siva
Namen uporabe računalnika
domači računalnik
Material
aluminij
Garancija v letih
2
Garancija baterije
12 mesecev
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Sun, 08 Sep 2024 01:52:18 GMT