VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiLENOVO Legion Pro 7 Legion Pro 7 i9/32/1/DOS

LENOVO Legion Pro 7 Legion Pro 7 i9/32/1/DOS

ID: 20823396
Ugodnost ob nakupu
3.091,99 €

ali od 79,26 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

LENOVO Legion Pro 7 Intel Core i9-13900HX 16inch WQXGA 240Hz 32GB 1TB RTX 4080 DOS Onyx Grey 2y

 

Procesorji Intel® Core™ 13. generacije: Neverjetna zmogljivost
Najnovejša Intelova hibridna arhitektura, združena z najsodobnejšimi funkcijami, zagotavlja vrhunsko igričarsko izkušnjo. Pretakajte, ustvarjajte in tekmujte na najvišjih ravneh. Procesorji Intel Core 13. generacije vam dajejo moč, ki jo potrebujete, da dosežete vse svoje igričarske cilje.


 

Izjemno zmogljive grafične kartice NVIDIA® GeForce RTX™: Hitreje od bliskovitega

Grafični procesorji NVIDIA® GeForce RTX™ serije 40 so več kot dovolj hitri za igričarje in ustvarjalce. Poganja jih izjemno učinkovita arhitektura NVIDIA Ada Lovelace, ki zagotavlja kvantni preskok v zmogljivosti in grafiki, ki jo poganja umetna inteligenca. Doživite realistične virtualne svetove s sledenjem žarkom in igranjem iger z izjemno visokim FPS z najnižjo zakasnitvijo. Odkrijte nove načine pospeševanja delovnega toka brez primere.


 

Uživajte v 3-mesečnih brezplačnih storitvah Xbox Game Pass na napravah Lenovo Legion

Uživajte v več kot 100 visokokakovostnih igrah na svojem prenosniku Lenovo Legion in trimesečno naročnino Xbox Game Pass, vključno z EA Play. Igre se dodajajo, zato izzivov ne bo zmanjkalo. Prenesite in izkusite ultra realistične grafike ali igrajte konzolne igre v oblaku preko krmilnika. Več na xbox.com/subscriptionterms


 

Pametnejše igričanje za vsakogar

Lenovo Legion AI Engine+, ki ga poganja revolucionarni čip LA-2Q AI, je pametnejši kot kdaj koli prej. Lenovo AI Engine+ preko sistemskih senzorjev v ključnih komponentah uvede Smart Engine za optimizacijo vaše igre za največji FPS v realnem času. Poleg tega se Smart Engine nagrajuje, kar pomeni, da lahko vaš sistem doseže še večjo zmogljivost in s tem pomeče s konkurenco v areni in izven nje od trenutka, ko odprete embalažo prenosnika.


 

Legion Coldfront 5.0: Najboljša termalna tehnologija na osnovi umetne initeligence

S pomočjo termalne tehnologije Legion Coldfront 5.0 boste podrli vse svoje rekorde. Izboljšan sistem ventilatorjev s 3D lopaticami (1 mm) zagotavlja nemoteno delovanje. Ogromen sesalni in izpušni sistem ohranja pretok zraka skozi vašo napravo za intenzivno toplotno učinkovitost in zmogljivost pri energijsko intenzivnih igrah in programih. Poleg tega tekoča kovina izboljša prenos toplote iz procesorja. Možnost parne komore za CPE in GPE ter tehnologijo hibridne toplotne cevi to zagotavlja, da boste vroči vi, vaš prenosnik pa bo ostal hladen.


 

Trajnostno igričanje

Igričajte odgovorno z LegionPro 7i 8. generacije (16, Intel) – našo najbolj trajnostno napravo doslej. Spodnji pokrov prenosnik je izdelan iz 50 % recikliranega aluminija, zgornji pa iz 30 % recikliranih polimerov, kar ga naredi prijetnega na dotik, za oči in okolje. Trak za ambientalno osvetlitev s sinhronizacijo svetlobe z umetno inteligenco prek Legion Spectrum se prilagaja na vaše odzive in na dogajanje na zaslonu. Poleg tega vam zadnja V/I armaturna plošča s popolno podporo V/I nudi vso povezljivost, ki jo potrebujete.
 

Zaslon, rojen za tekmovalnost

Pomečite s konkurenco na vrhunskem zaslonu Lenovo PureSight Gaming. S spremenljivo hitrostjo osveževanja je 16-palčni zaslon IPS z razmerjem stranic WQXGA 16:10 prenosnika Legion Pro 7i 8. generacije popoln za širok prikaz, hitre reflekse in natančno ciljanje. Zaslon zavzema 93,6 % površine zaslona, zaradi česar je videti, kot da lebdi v prostoru. Poleg tega vam HDR in visoka barvna natančnost omogočata, da opazite vsako podrobnost svoje igre, ne glede na to, kako svetlo ali temno je okolje v njej.

Zavidljiva moč

Uživajte v neprimerljivi moči baterije. Legion Pro 7i 8. generacije je opremljen z baterijo 99,99 Whr, kar je največja baterija, ki se zakonito lahko vstavi v prenosnik! Super Rapid Charge zagotavlja, da se ta pošastno velika baterija napolni v nekaj minutah s polnjenjem do 140 W USB-C. Hkrati Smart Battery v3.0 uporablja strojno učenje za ohranjanje zmogljivosti baterije in upočasnjuje njeno rabo. Poleg tega je izbirni napajalnik Slim Gallium 31 % tanjši od prejšnjih generacij in je idealen za delo in igričanje na poti.


 

Poveljujte, nadzorujte in udarite kot se zagre

Legion Pro 7i 8. generacije se ponaša z igričarsko tipkovnico Legion TrueStrike. Gre za popoln nabor kontrolnikov za igričarje, ki zahtevajo natančnost in odlične možnosti prilagajanja. Tipkovnica polne velikosti se ponaša tudi s puščičnimi in številčnimi tipkami ter veliko Mylar sledilno ploščico, ki vam nudi vse, kar potrebujete za prevlado v igri. Poleg tega lahko z 1,5-milimetrskim hodom tipk in podporo za menjanje tipk ter RGB osvetlitvijo, ki ga poganja Legion Spectrum, ustvarite popolno nastavitev za svoj slog igričanja.


 

Realistično igričanje s Tobii-jem

Nadzirajte kamero 1080p z gibanjem glave in izkusite brezhibno razširitev svojega vidnega polja. Tobii Horizon zaznava in spremlja naravne gibe glave prek vgrajene spletne kamere. Potopite se tudi v novo dobo digitalnega sveta s Tobii Aware za povečano varnost, zasebnost in produktivnost prek pametnih funkcij, kot so samodejna zatemnitev, sledenje času zaslona, obvestila o zasebnosti in samodejno zaklepanje.


 

Nahimic Audio

Nahimic proizvajalca SteelSeries drastično izboljša vašo igričarsko izkušnjo z zagotavljanjem neverjetnega poglobljenega 3D zvoka, zasnovanega posebej za igričarje. Uživajte v kristalno čisti komunikaciji s svojimi soigralci, kar vam omogoča preprosto mešanje in deljenje pretakanja zvoka, kot to počno profesionalni streamerji. Z Nahimic ne boste iger zgolj igrali - živeli jih boste!


 

Zagotovite si prednost z Lenovo Vantage

Lenovo Vantage vam pomaga optimizirati nastavitve za vrhunsko igričarstvo. Prilagodite in povečajte zmogljivost svoje naprave s pomočjo zbirke orodij vse-v-enem. Nadzorna plošča zmogljivosti v realnem času, nadzor overclocking-a, podpora za Legion Spectrum RGB in prilagajanje zmogljivosti z umetno inteligenco vam zagotavljajo brezhibno igričarsko izkušnjo.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
40,6 cm (16")
Družina procesorja
Intel Core i9
Proizvajalec grafične kartice
Nvidia GeForce
Ločljivost zaslona
2560x1600
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
240
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Tehnologija panela zaslona
IPS
Model procesorja (PC)
Intel Core i9-13900HX procesor (2,2 - 5,4 GHz)
Model grafične kartice
Nvidia GeForce RTX 4080
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
32
Proste reže RAM pomnilnika
0
Tip in kapaciteta diska
SSD 1 TB
Optična enota
brez
Wi-Fi standard
802.11ax
Bluetooth standard
5.1
Priključki
LAN port, HDMI, kombo vhod sluš./mikr., Thunderbolt 4, USB4, DisplayPort, USB 3.2 Gen 1, USB-C, USB-C 3.2 Gen 2
Osvetljena tipkovnica
da
Čitalec prstnih odtisov
ne
Vrsta baterije
Li-poly
Operacijski sistem (PC)
brez sistema
Paket pisarniških programov
ne
Teža [kg]
2.8
Barva
temno siva
Namen uporabe računalnika
gaming
Material
aluminij
Garancija v letih
2
Garancija baterije
12 mesecev
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Sat, 07 Sep 2024 03:30:05 GMT