VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

Ledene kroglice za masažo obraza (2 kosa) | GLACIE

ID: 21302287
8,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 23.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Mormark
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Masaža z ledenimi globusi učinkovito zmanjša rdečico in pomiri kožo po postopkih, kot so voskanje, ekstrakcija, elektroliza, piling in mikrodermabrazija. Hladilno steklo spodbuja boljši krvni obtok in oksigenacijo kože.

 

Hladilno udobje po vsaki negi kože
GLACIE ledene kroglice s hladilno palico so iz elegantnega obrtniškega stekla, ki vsebujejo hladno tekočino. Po negi kože, kot so voskanje, nitkanje ali piling, je lahko koža razdražena in otekla. Masaža z ledenimi kroglicami je najboljša rešitev za rdečico in pomirja kožo, ki je hladna in osvežena. Hladilni učinek tudi pospešuje krvni obtok in oksigenacijo, zaradi česar je koža bolj čvrsta in manj otekla. Poslovite se od nelagodja po tretmaju z našimi hladnimi ledenimi kroglicami!

Kako uporabljati:
✔️ Očistite obraz.
✔️ Kroglice GLACIE sperite z vodo, nato jih 20 minut hladite v hladilniku (nikoli v zamrzovalniku).
✔️ Nanesite tonik, losjon ali kremo, nato pa masirajte z ledeno kroglico.
✔️ Kroglice valjajte navzgor po čeljusti, ličnicah in čelu, da spodbudite kisik in cirkulacijo.
✔️ Valjajte pod očmi, da zmanjšate temne kolobarje in vnetja.
✔️ Med nežno masažo opazite svetlejšo in napeto kožo.
✔️ Očistite z milom, osušite in shranite v vrečki (ne shranjujte v hladilniku).

Prilagodljive možnosti temperature
Uživajte v več uporabnosti naših ledenih kroglic z dvema možnostma temperature - ICE & HOT. Eksperimentirajte z dvema temperaturnima učinkoma in odkrijte, kateri najbolj ustreza vaši koži in željam. Te kroglice za obraz uporabite za masažo s serumi, kremami ali olji za boljše rezultate pri negi kože.

🌬️ Hladna masaža
Za osvežujočo izkušnjo jih preprosto postavite v hladilnik za 20 minut. GLACIE je sprejel tehnologijo zaščite pred zmrzovanjem, zato tekočina v ledeni kepici pri nizkih temperaturah ne zamrzne. Hladilna ledena masaža bo pomagala pomiriti alergično kožo, ublažiti utrujenost, zmanjšati drobne gubice, zmanjšati pore, izboljšati čvrstost kože in še veliko več.

🔥 Vroča masaža
Za 2 minuti jih potopite v vročo vodo, da ustvarite blagodejno toploto. Te masažne kroglice so odporne na visoke temperature. Uporabite ledeni valjček za obraz z vročo vodo, da spodbudite krvni obtok in zmanjšate otekline na obrazu in očeh.

Zmanjšajte zabuhlost in vnetje
Znebite se grozne jutranje zabuhlosti in podočnjakov. Hladne kroglice stisnejo krvne žile, zmanjšajo otekanje in nabiranje tekočine. To pospešuje pretok krvi in kolagena, zato je koža bolj čvrsta in sijoča.

Povečajte elastičnost kože
Poskrbite za zmanjšanje vnetij in povečanje elastičnosti kože. Staranje kože zmanjšuje proizvodnjo kolagena. Ohlajene ledene masažne kroglice pomagajo vaši koži ponovno prebuditi proizvodnjo kolagena in povečati elastičnost kože. Prakticirajne masaže 5 do 15 minut dnevno lahko privede do vidnih izboljšav.

Zdrava sijoča koža
Z GLACIE je zdaj doseganje sijoče kože brez težav. Zaradi hladnega občutka se krvne žile skrčijo, nato pa se hitro razširijo, ko se koža segreje. Ta proces poveča pretok kisika in vaši koži zagotovi svež in sijoč videz.

Nič več velikih odprtih por
Zmanjšajte kopičenje olja in bakterij ter možnost zamašitve por. Z GLACIE se borite proti razširjenim poram. S hladno terapijo lahko čudežno skrči pore, saj jih stisne, kar vodi do čistejše in bolj gladke kože.

Zbogom rdečica
Ne glede na to, ali je rdečica posledica voskanja, sončnih opeklin ali aken, jo lahko z masažnimi kroglicami za obraz GLACIE učinkovito zmanjšate. Ta učinkovita terapija zmanjšuje otekline in rdečico, saj s prizadetega območja odvaja odvečno kri. Prav tako zagotavlja razbremenitev mišic in spodbuja hitrejše celjenje.

Boljša absorpcija serumov za nego kože
Povečajte učinkovitost izdelkov za nego kože tako, da v svojo rutino vključite masažo s kroglicami GLACIE. Hladna terapija pomaga aktivnim sestavinam prodreti globboko v kožo, kar poveča njihove koristi in vašo rutino nege kože spremeni v razkošen obred samopomoči.

Paket vključuje:
✔️ 2 kosa ledenih valjčkov
✔️ 2 kosa penastih ročajev

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta aparata za masažo
masaža za obraz
Cached: Fri, 18 Oct 2024 06:23:21 GMT