Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči

LED risalna tabla A3 svetlobna miza

ID: 21273112
32,12 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 26.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Risalna ploščica se popolnoma prilega A3 listom in se poveže z USB za napajanje. LED lučka je nastavljiva v 3 položaje. Svetlobna miza olajša in omogoča različne kreativne projekte, kot je diamantno slikanje.

 

Prilagodljiva svetlost: Zahvaljujoč možnosti nastavitve svetlosti v treh različnih stopnjah lahko risalno desko prilagodite svojim potrebam – od subtilne osvetlitve za občutljivo črtanje do močne svetlobe za podrobno delo.

Izjemno tanek in prenosljiv: s svojo elegantno in lahko zasnovo je risalno tablo A3 LED enostavno prenašati in uporabljati, kjer koli želite. Ne glede na to, ali delate v studiu, učilnici ali doma, je ta tanka svetla plošča popoln spremljevalec pri vaših ustvarjalnih dejavnostih.

Vsestranska svetlobna škatla: lahko se uporablja za slikanje, risanje, sledenje ali skiciranje, za oblikovanje animacij, beležke, šablone za tetoviranje, oblikovanje tkanin, foto delo, kaligrafijo, diamantno slikanje in številne druge ustvarjalne projekte.

Mehka osvetlitev, ki je nežna do oči: LED plošča zagotavlja gladko, mehko in enakomerno osvetlitev, ki je prijetna za oči. Brez utripanja, brez sevanja.

Napajanje preko USB-ja: Tabla za risanje je priključena na poljubna vrata USB, na primer na priključek USB na napajalniku, na računalnik ali stenski polnilnik USB.

 

Tehnični podatki:

Barva: Bela

Velikost: 33,5 x 40,2 x 0,35 cm (primerno za A3 list)

Material: ABS

USB napajalnik

 

Paket vključuje:

1 x svetlobna miza

1 x USB kabel

Navodila za uporabo

Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:20:42 GMT