Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila in dodatkiZbirateljska oblačilaLED kapa kapa z Bluetooth - M1-L10 mornarsko modra Blue

LED kapa kapa z Bluetooth - M1-L10 mornarsko modra Blue

ID: 21545316
Novo
19,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta LED kapa združuje toplino, udobje in zabavo. S 3-stopenjsko nastavljivo LED lučjo je kot nalašč za prostoročno osvetlitev med aktivnostmi na prostem.

 

3-stopenjska svetilnost LED: ta kapa ima vgrajeno lučko LED s tremi nastavljivimi stopnjami svetlosti, kar vam omogoča enostavno prilagajanje osvetlitve vašim potrebam. Ne glede na to, ali potrebujete močno svetlobo za največjo vidljivost ali mehkejšo svetlobo za branje, vas ta kapa pokriva.

Dolgotrajna življenjska doba baterije: Ta kapa je opremljena z zmogljivo litijevo baterijo za ponovno polnjenje 250 mAh in zagotavlja 4-8 ur neprekinjene uporabe z enim polnjenjem. Baterijo lahko preprosto napolnite v samo 2 urah s priloženim kablom USB, zaradi česar je priročna za celodnevno nošenje.

Povezljivost Bluetooth 5.0: uživajte v svojih najljubših melodijah, medtem ko vam bo toplo z integrirano tehnologijo Bluetooth 5.0. Ta klobuk vam omogoča nemoteno povezavo s pametnim telefonom ali drugimi napravami, ki podpirajo Bluetooth, in zagotavlja visokokakovosten stereo zvok brez težav z zapletenimi žicami.

Tehnični podatki:

Barva: mornarsko modra

Velikost: Neokrogla Dolžina: 22 cm Širina: 21 cm Višina: 0,8 cm

Material: akril

Paket vključuje:

Klobuk x1

Polnilni kabel x1

Uporabniški priročnik x1

Tehnične podrobnosti
Barva
modra
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:35:38 GMT