VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Lauben cvrtnik na vroč zrak 4000BC

ID: 21228322
-19 %
99,99 €
80,00 €
Prihranek  19,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 13.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 2 ponudbi od 115.83 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Lauben cvrtnik na vroč zrak 4000BC

 

Lauben Hot Air Fryer 4000BC – Cvrtnik na vroč zrak z 8 funkcijami

Cvrite zdravo

Ocvrto ne pomeni nujno tudi nezdravo. Z digitalnim cvrtnikom Lauben Hot Air Fryer 4000BC lahko svoje najljubše hrustljave jedi okušate s čisto vestjo. Beseda cvrtnik večini med nami prikliče maščobo in smrad. S cvrtnikom na vroč zrak Lauben pa poteka cvrtje na klimortre daleč od oboje. Ta cvrtnik deluje po načelu 360° kroženja vročega zraka, ki jed segreva z vseh strani in tako ni treba uporabiti skoraj nič maščobo. A zahvaljujoč filtru proti neprijetnim vonjavam lahko na neprijetne vonjave, ki pogosto spremljajo cvrtje in peko, mirno pozabite.
Cvrtnik nudi osem funkcijo, ki so prirejeni za konkretna živila, in zlahka nadomesti več gospodinjskih aparatov. Je opremljena z digitalnim zaslonom, na katerem lahko izberete enega od prednastavljenih programov ali ročno nastavite temperaturo ter čas za pripravo. Uslišali smo vašo željo in temu cvrtniku povečali notranjo prostornino na 4l – tedy idealna velikost za družino. Od zunaj je zelo kompakten in ne zavzame v kuhinji veliko prostora. Kuhanje v njem je še toliko bolj enostavno, saj ima prozorno okence, preko katerega lahko enostavno kontrolirate stanje pripravljene jedi, brez potrebe po odpiranju cvrtnika ali celo prekinjanju ciklusa.




Večnamenska uporaba
Z Lauben Hot Air Fryer 4000BC imate na voljo šest prednastavljenih programov, ki smo jih pripravili z upoštevanjem specifike posameznih živil. Izberete lahko med naslednjimi načini: Pomfri, Pečeno meso, Sladko pecivo, Zelenjava, Univerzalno pečenje na vroči zrak (DIY), Piščančje meso. S pomočjo dveh dodatnih funkcij Predogrev in Ročna nastavitev boste kos vsem zahtevam vaših najbližjih. Če vam nobena od ponujenih različic ne bo ustrezala, ne skrbite. Temperaturo in čas priprave lahko preprosto urejate sami s pomočjo tipk in zaslona. Ne glede na to, za kaj se odločite, bo rezultat zdrava, izvrstno pečena in hrustljava jed.



Cvrtje brez maščobe
K cvrtju neločljivo sodi veliko maščobe, zato se tej mamljivi obdelavi pogosto izogibamo. S cvrtnikom na vroč zrak Lauben lahko pokusite svojo najljubšo jed s čisto vestjo. Zahvaljujoč 360° kroženju vročega zraka jo boste namreč pripravili tudi brez maščobe ali pa z minimalno količino. Jed ne bo mastna, hkrati pa bo ohranila hrustljavost, okus, aromo in pravo strukturo.


Enostavno vzdrževanje, minimalističen dizajn
Upravljanje Lauben Air Fryer je intuitivno in ga lahko obvlada vsak. Želeni program nastavite na pomočjo tipk, na zaslonu pa lahko nadzirate temperaturo in čas priprave. S pomočjo prozornih vrat in osvetlitve notranjosti lahko jed enostavno nadzirate tudi vizualno. Vse dele, ki ste jih med pripravo jedi umazali, lahko pomijete v pomivalnem stroju. Pika na je lep minimalističen dizajn, zahvaljujoč njemu imate lahko cvrtnik brez strahu ves čas na delovnem pultu, četudi ste obremenjeni z estetiko.




Opis k ikonam
?Osem funkcíj – Piščanec, Pečeno meso, Zelenjava, DIY, Pomfri, Sladko pecivo, Predogrev, Ročna nastavitev
?360° kroženje zraka – Jed je vedno enakomerno pečena in ima pravi hrustljavi zaključek
?Digitalni zaslon – Preprosto in intuitivno upravljanje. Program izberite s tipkami, zahvaljujoč zaslonu pa lahko brez težav in udobno nadzirate temperaturo in čas priprave.
?Filter proti neprijetnim vonjavam – Cvrtnik je opremljen s filtrom proti neprijetnim vonjavam in cvrtje poteka brez smradu.
?Prozorna stena - Del trupa cvrtnika je prozoren za enostaven nadzor pripravljene hrane. Notranjost cvrtnika je razsvetljena.
?Tehnologija Cool Touch – Površina pečice se ne segreva, zato se ob njo ne boste opekli.
?Enostavno vzdrževanje in rokovanje – Notranji pladenj cvrtnika se lahko enostavno pomiva v pomivalnem stroju.
?Družinska velikost – Cvrtnik ima notranjo prostornino 4l, v njem lahko pripravite hrano za vso družino.
?Možnost ročne nastavitve – Če pa vam ne odgovarja nobene ponujen način, si lahko temperaturo in čas cvrtja nastavite po lastnih željah.
?Video predstavitev – Upravljanje cvrtnika boste zelo hitro razumeli iz video predstavitve, ki se bo predvajala potem, ko skenirate QR kodo.
?Funkcija pečice - Cvrtnik lahko nadomesti tudi funkcijo pečice ali pa segrevanje jedi.
?Varnost in samodejni izklop - Funkcija samodejnega izklopa prepreči, da bi se jed prižgala, zahvaljujoč Cool Touch plašču pa se tudi vi ne opečete.
?Funkcija PreHeat and KeepWarm
?Varčuje zdravje in denarnico - do 70% manj električne energije v primerjavi s pečico; za 85% manj maščobe in za 50% hitreje pripravljeno.
?Nízek hrup – cvrtnik deluje tako potiho, da je poletni vetrič bolj glasen od njega


Vsebina pakiranja
1. Glavna enota
2. Notranja posoda
3. Notranji pladenj za cvrtje


Lastnosti
Prostornina 4 l
Moč 1600W
Meje temperature: 120 – 200C
Meje časomerilca: 1–50 min
Napetost 220 – 240V
Tehnične podrobnosti
Prostornina košare [l]
4
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:06:43 GMT