Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči

LAMAX W7.1 akcijska kamera

ID: 21233716
178,04 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 25.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LAMAX W7.1 akcijska kamera

 

LAMAX W7.1
4K kamera za akcijski življenjski slog
Snemaj tam, kjer si v svojem elementu! Ne glede na to, ali se pripravljaš na snemanje adrenalinske norčije ali želiš posneti eksotično potovanje, ti bo akcijska kamera LAMAX W7.1 prinesla luksuzne posnetke v 4K. Potopi se z njo brez strahu do globine kar 12 metrov in pokaži vsem, kako se zabavaš! S stabilizatorjem MAXsmooth bodo ostali tudi najbolj ekstremni posnetki mirni in brez tresljajev. Kaj pa fotografije? Sprednji zaslon za selfie bo zagotovil, da nihče ne bo ostal zunaj kadra.

LAMAX W7.1 - 4K kamera za akcijski življenjski slog

Vsebina? Tvoje življenje. Oblika? 4K
Pohvali se pred svetom v najboljši 4K/30 fps kakovosti. Napolni vsako slikovno točko z doživetjem, da se boš imel česa spominjati, in uživaj v kreativnih možnostih, ki jih prinaša visoka ločljivost. Stabilizator MAXsmooth obenem samodejno pomiri video s tresljaji, zato ga lahko takoj objaviš. Izkoristi tudi slowmotion v Full HD in upočasni posnetke do 4× brez izgube kakovosti.

Vsebina? Tvoje življenje. Oblika? 4K
Pojdi v akcijo. Takoj
Ko želiš ujeti trenutek, ni časa za pripravo. Zato LAMAX W7.1 ne potrebuje nobenega etuija, da bi se lahko s kamero potopil kar do 12 metrov. Enostavno skoči v vodo in snemaj. Živce ti bo prihranil tudi sprednji zaslon, s pomočjo katerega boš videl trenutno sceno in ustvaril kakovosten selfie. Enostavno boš lahko fotografiral celotno ekipo v morju, še preden jim bo pod gladino zmanjkalo zraka.

Pojdi v akcijo. Takoj
Udobno in povsod
Odpravi se z LAMAX W7.1 za novimi zgodbami. S preprostim upravljanjem na dotik boš vse nastavil hitro in ne bo se ti več zgodilo, da bi zamudil kakšno akcijo. Takoj po izklopu snemanja si lahko svoje posnetke ogledaš v barvi na jasnem 2“ zaslonu LCD in jih prek Wi-Fi pošlješ direktno v svojo mobilno aplikacijo. Objavljaj od koderkoli!

Udobno in povsod

4K podrobnosti
Snemaj v podrobni ločljivosti 4K pri 30 sličicah na sekundo in v postprodukciji izkoristi možnost približanja celega kadra. Ali pa preklopi na Full HD in snemaj s 120 sličicami na sekundo. HD zmore celo 240 fps.

4K podrobnosti
Dva zaslona
Ostani v igri z dvojnim zaslonom. Zadnji 2“ zaslon je na dotik in bo poskrbel za upravljanje. Sprednji 1,4“ pa ti bo pomagal ustvariti kompozicijo tako, kot si si zamislil.

Dva zaslona
Stabilizator MAXsmooth
Elektronski stabilizator MAXsmooth bo zgladil divje vožnje po progi ali zavoje pri smučanju. Ne bo se ti več pripetilo, da bi bili tvoji spomini polni tresljajev – naš algoritem bo poskrbel za vse.

Stabilizator MAXsmooth
Potapljanje brez etuija
Kamera ima vodotesno ohišje, ki mirno zdrži tudi globino do 12 metrov. Zato le skoči v vodo in snemaj. Če hočeš iti še dlje, namesti etui in se potopi vse do 40 metrov.

Potapljanje brez etuija
Fotografije s 16 MP
Ovekoveči trenutke v poljubni kakovosti in v ločljivosti 16 MP. Kamera vključuje učinek ribjega očesa, zato bodo tvoji kolegi videti enako dobro kot v resnici.

Fotografije s 16 MP
Deli od koderkoli
Z vgrajenim Wi-Fi in mobilno aplikacijo lahko videe in fotografije iz kamere prenašaš kjerkoli. Uredi jih, kot se ti zdi potrebno, in jih pošlji ostalim.

Deli od koderkoli
Dve uri snemanja
Kakovostna baterija uma super življenjsko dobo in z enim polnjenjem zmore kar 2 uri snemanja v Full HD. Obenem jo lahko kjerkoli zamenjaš in nadaljuješ.

Dve uri snemanja
Priložena oprema
Možnosti akcijske kamere določa njena oprema. Zato boš že v osnovi dobil vse potrebno. Pritrdi si kamero na krmilo s pomočjo nosilca za kolo ali si držala prilepi na primer na čelado.

Priložena oprema
Upravljaj z dotikom in z gumbi
Upravljanje akcijske kamere prek zaslona na dotik ni bilo nikoli bolj preprosto. Kaj pa, kadar je kamera v etuiju ali imaš na rokah rokavice? Uporabi gumbe in nič te ne bo ustavilo.

Upravljaj z dotikom in z gumbi
Navoj za stativ
S pomočjo univerzalnega 1/4“ navoja za stativ lahko kamero udobno povežeš z različnimi dodatki. Postavi kamero na profesionalni stativ ali prenosni tripod ter dvigni svoje ustvarjanje na naslednji nivo.

Navoj za stativ
Parametri akcijske kamere LAMAX W7.1
LCDNa dotik 2” TFT LCD
Sprednji 1.4” TFT LCD
VodotesnostDo 12 m brez vodotesnega etuija
Do 40 m v vodotesnem etuiju
Ločljivost videa4K – 3840×2160 30 slič./s
2.7K – 2704×1520 pri 30 slič./s
1080p – 1920×1080 do kar 120 slič./s
720p – 1280×720 do kar 240 slič./s
Video formatFormat MP4, kompresija H.264
Format fotografijJPG
Ločljivost fotografijdo 16 MP
PomnilnikMicro SD do 128 GB (minimalna hitrost UHS-I U3)
PovezljivostWiFi, micro USB, micro HDMI
Zmogljivost baterije1350 mAh
Življenjska doba baterije120 min (pri videu 1080p)
Dimenzije64 × 42 × 32 mm
Masa127 g
FunkcijeStabilizator MAXsmooth, WiFi, sekvenčna fotografija, pohitreni video/fotografije (timelapse), upočasnjeni video, učinek ribjega očesa, ciklično snemanje, nastavitev osvetlitve, dolga osvetlitev, samodejni sprožilec, meni v slovenščini, nastavitev frekvence omrežja, datum in čas v videu, samodejni izklop, ohranjevalnik zaslona, nastavitev ostrine, nastavitve kakovosti videa, nastavitve zvoka gumbov
Funkcije aplikacijeVklop/izklop snemanja, predogled snemanega videa, predvajanje videov, prikaz fotografij, sprememba nastavitev, prenos posnetkov na telefon
Združljiva opremaStandardna oprema za akcijske kamere, oprema z 1/4" navojem za stativ
Vsebina pakiranja
Akcijska kamera LAMAX W7.1
Vodotesni etui – za uporabo do 40 m
Baterija
Samolepilno držalo 2× – za pritrditev na gladko površino (čelada, pokrov motorja)
Fast plug-in – za hitro pričvrstitev na držalo
J-mount – za hitro pričvrstitev z dvigom
Držalo za palico – za pritrditev na primer na krmilo
3-axis connector – za pričvrstitev v poljubni smeri
Nalepke 3M 2× – za večkratno lepljenje samolepilnega držala
Adapter za stativ – za priključitev kamere v etuiju na stativ
Priključek za stativ – za priključitev kamere brez etuija na dodatke
Kabel micro USB – za polnjenje kamere
Krpa iz mikrovlaken – za čiščenje zaslonov in leče
Navodila in varnostni napotki
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta videokamere
športna kamera
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:19:35 GMT