Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči

LAMAX N4 avto kamera

ID: 21233715
59,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 23.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 1 ponudba od 78.75 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LAMAX N4 avto kamera

 

LAMAX N4
Zlije se z notranjim prostorom
Vozite skoraj ves čas ali za volan sedete le nekajkrat mesečno? V obeh primerih si lahko brezskrbno vožnjo zagotovite z zanesljivo avtokamero LAMAX N4. Preprečite odvečne spore s podrobnim videom Full HD in imejte dokaze o vsem, kar se zgodi na cesti pred vami s pomočjo širokokotnega zajema 140°. Armaturno kamero smo opremili s superkondenzatorjem, da se vam ne bo več treba ukvarjati z življenjsko dobo baterije. Majhne dimenzije in številne uporabne funkcije vam bodo omogočile 100-odstotno prost pogled in preprosto uporabo.

LAMAX N4 - Zlije se z notranjim prostorom
Vozite brezskrbno v Full HD
Bodite pripravljeni na vse – na cestah ni potrebe po nepričakovanih situacijah. LAMAX N4 vam bo kot zvesti spremljevalec vedno kril hrbet. Na posnetkih v Full HD boste zlahka prepoznali registrske tablice, obraze in znake, s čimer boste pridobili dokazne zajeme v vseh pogojih v 30 sličicah na sekundo. Kamera sama briše stare datoteke, da boste vedno imeli dovolj prostora. Kadarkoli si boste nek zajem želeli pustiti kot dokaz, samo pritisnite na gumb, video se bo shranil in se ne bo prepisal.

Vozite brezskrbno v Full HD
Dolgoživost zahvaljujoč kondenzatorju
Da bi kamera lahko zdržala ekstremno poletno vročino ali zimo, smo za napajanje uporabili superkondenzator. Za razliko od baterij nanj temperaturna nihanja ne vplivajo, zato lahko kamero pustite na vetrobranskem steklu tudi, ko parkirate. Kondenzator skupaj s kakovostno izdelavo nudi dolgoletno življenjsko dobo, izbiren dizajn najvišje kakovosti pa se bo izvrstno zlil z notranjostjo avtomobila. Zaradi majhnih dimenzij lahko nastavljivo držalo s kamero nalepite na dobavljeno elektrostatično nalepko čisto k sredinskemu ogledalu in ste pripravljeni.

Dolgoživost zahvaljujoč kondenzatorju
Preprosto upravljanje prek Wi-Fi
Najboljša avtokamera je tista, za katero ne veste. LAMAX N4 se samodejno vklopi ob zagonu, zato vam ni treba misliti na nič. Enako preprosto je ogledovanje posnetkov ter urejanje nastavitev – kamero samo seznanite s telefonom in s pomočjo vgrajenega Wi-Fi se bodo videi prenašali z bliskovito hitrostjo.

Preprosto upravljanje prek Wi-Fi
Detajlni Full HD
Uglašeni Full HD/30fps bo zagotovil posnetek s pomembnimi podrobnostmi, brez katerih ob prometni nesreči ne gre. V videu boste tako zlahka prepoznali registrsko tablico, znake in druge udeležence prometa.

Detajlni Full HD
Superkondenzator
Superkondenzator za razliko od baterije nima težav z zniževanjem vzdržljivosti. Zaradi uporabljenega superkondenzatorja ima kamera praktično neomejeno življenjsko dobo. Poleg tega prenaša tudi velika temperaturna nihanja, zato je izvrsten za avtokamero.

Superkondenzator
Kodek H.265
Podpora modernega kodeka H.265 pomeni, da videi zavzamejo manj prostora ob enaki kakovosti in zato jih bo na pomnilniško kartico šlo še več. Združljivost zagotavlja format MP4.

Kodek H.265
Wi-Fi
Kable pustite v preteklosti. S hitrim Wi-Fi boste izbrane videe na telefon prenesli v hipu.

Wi-Fi
Mobilna aplikacija
Seznanitev s telefonom urejanje nastavitev kamere in ogledovanje videov je s pomočjo mobilne aplikacije igra. Po povezavi dodatnega GPS je mogoče spremljati pot in hitrost na zemljevidu v realnem času.

Mobilna aplikacija
Datum in čas v videu
Dodajte v svoje videe samodejni vodni žig s časom in datumom ter se izognite sporom glede pristnosti posnetkov. Z dodatnim modulom GPS lahko v video dodate tudi podatke o hitrosti in lokaciji.

Datum in čas v videu
Domiselno oblikovanje
Izjemno smo se potrudili za dovršen videz kamere na vašem vetrobranskem steklu. Dizajn brez zaslona je nevsiljiv in eleganten. Majhne dimenzije 90×58×36 mm obenem ne bodo pri ničemer ovirale. V pakiranje smo dodali še prozorno elektrostatično nalepko za enostavnejše odstranjevanje kamere s stekla.

Domiselno oblikovanje
Snemanje v zanko
Kamera sama briše najstarejše videe, da vam nikoli ne zmanjka pomnilnika in ste na poti vedno zaščiteni.

Snemanje v zanko
Preprosta zaščita posnetkov
Kadarkoli kamera prepozna trk, se posnetek samodejne zaklene proti prepisovanju. Občutljivost enostavno nastavite v aplikaciji, video pa lahko zaklenete tudi ročno – zadostuje en pritisk na gumb.

Preprosta zaščita posnetkov
Samodejni vklop
Kadarkoli prižgete avto, kamera vklopi snemanje. Zaradi tega se vam nikoli ne bo zgodilo, da bi vam manjkal posnetek z vožnje.

Samodejni vklop
Vgrajeni mikrofon
Posnemite, kaj se dogaja v kabini. Kamera ima vgrajen mikrofon, zato lahko v posnetek doda tudi zvok iz vašega vozila.

Vgrajeni mikrofon
Kartica velikosti do 128 GB
LAMAX N4 podpira microSD z velikostjo do 128 GB. To je konkreten odmerek prostora za vaše videe.

Kartica velikosti do 128 GB

Tehnični parametri
Ločljivost videaFullHD (1920 × 1080) @ 30FPS
Kot snemanja140°
Video formatMP4, kompresija H.265
ZvokVgrajen mikrofon z možnostjo izklopa
PomnilnikmicroSD do 128 GB
PovezljivostMicro USB, WiFi
DržaloNastavljivo držalo z nalepko 3M
FunkcijeWiFi, zaklepanje posnetka (ob trku/z gumbom), samodejno sprožanje snemanja, G-Senzor z nastavitvijo občutljivosti, snemanje v zanko, dodatni modul GPS z možnostjo prikaza podatkov v videu (čas in datum, hitrost in koordinate)
NapajanjeSuperkondenzator
Dimenzije90 × 58 × 36 mm
Vsebina pakiranja
Kamera z držalom
Napajalni kabel USB
Avtomobilski adapter z dodatnim USB-vhodom
Elektrostatična nalepka
Nadomestna nalepka 3M za držalo
Navodila
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta videokamere
avto kamera
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:23:49 GMT