Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči

LAMAX InstaKid1 otroška kamera roza

ID: 21366060
Novo
67,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 23.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LAMAX InstaKid1 otroška kamera roza

 

LAMAX InstaKid1 Pink
Popolno ujet vsak trenutek
Ujemi vse običajne in neobičajne trenutke s prijatelji in družino, LAMAX InstaKid1 te bo preobrazil v fotografa za vsako zabavo. Otroški fotoaparat fotografije natisne takoj, za to pa potrebuješ le zvitek fotopapirja, nobenih tonerjev ali črnila. Na velikem barvnem zaslonu bo odlično prikazana cela kompozicija, če pa želiš ustvariti zares izvirno fotografijo, ki bo oživela, uporabi vgrajene filtre, učinke in okvirje. Brez težav lahko vse to preizkusiš za selfi, ki ti bo zlahka uspel s pomočjo ogledalca na sprednji strani. Super fotografije ustvari tudi pri slabši svetlobi zahvaljujoč osvetlitvi na sprednji strani kamere. Če fotografij ne želiš natisniti, jih shrani na kartico microSD, kot tudi videe, ki jih fotoaparat prav tako zna posneti. Čakanje na pravi kader ti bodo popestrile igre, na voljo imaš štiri. Fotoaparat ima bogato opremo, na voljo je v več jezikih, izbereš pa lahko rožnato ali modro izvedbo.

LAMAX InstaKid1 Pink - popolno ujet vsak trenutek
Ne čakaj, slikaj in snemaj
Otroški fotoaparat LAMAX InstaKid1 odlično dokumentira vsak trenutek, ki ga želiš shraniti. S svojimi prijatelji ustvari fantastične fotografije, ki jih lahko takoj vsem natisneš za spomin. V nekaj sekundah imaš izvirno fotografijo v lestvici sivine. Samo vstavi termopapir in že deluje, za takojšnje tiskanje ne potrebuješ nobenih tonerjev ali črnila. En zvitek pomeni 80 super fotografij, v pakiranju pa dobiš kar dva. Izdelaš lahko celo nalepko. Uporabi lepilni termopapir, iz katerega ven dobiš 30 nalepk. Poleg fotografij, ki jih lahko tudi shraniš na kartico microSD v ločljivosti do 8 MP, lahko ustvarjaš tudi vrhunske videe. Na kartico jih lahko shraniš v interpolirani ločljivosti 1080p oziroma realni 720p.

Ne čakaj, slikaj in snemaj
Neskončna zabava
Že priprava scene bo ena sama igra – ali je vse, kot si želiš, lahko zlahka preveriš na zadnji strani na 2,4\" barvnem zaslonu. Vsako fotografijo lahko dodatno izboljšaš z različnimi okvirčki, učinki in filtri. Fotoaparat ima vgrajenih kar 18 okvirčkov, 8 učinkov in 5 barvnih filtrov. Ustvarjalni izvirnosti ne smemo postavljati mej. Če fotografiraš in je svetloba ravno šibka, se ne obremenjuj, zadevo bo rešila osvetlitev na sprednji strani kamere. Takoj ko se prižge, bo tvoja fotografija kot iz studia. Super je tudi možnost fotografiranja selfijev. Da ti bi ti udobno uspeli, imaš na sprednji strani fotoaparata ogledalce. Če pa ti bo med posameznimi trenutki ustvarjanja dolgčas, imaš na voljo štiri igre, vključno z legendarno kačo.

Neskončna zabava
Popolna oprema
Ko fotoaparat vzameš iz embalaže, lahko z dokumentiranjem dogajanja začneš takoj. LAMAX InstaKid1 je opremljen z dvema zvitkoma termopapirja in z dodatnim zvitkom lepilnega termopapirja, zato lahko v hipu ustvariš fantastične nalepke. Da tvoj novi družabnik ne bi kje obležal ali ti padel, ga lahko imaš s pomočjo praktične vrvice vse čas pri sebi na vratu. Fotoaparat je na voljo v več jezikih in samo od tebe je odvisno, ali ti bo bolj všeč v modri ali rožnati izvedbi. Če pa je vse to premalo, lahko fotoaparat uporabljaš tudi kot predvajalnik MP3.

Popolna oprema
Takojšnje tiskanje
Slikaj in fotografijo takoj natisni na termopapir, kul fotografije v lestvici sivine bodo na voljo bliskovito hitro.

Takojšnje tiskanje
Tiskanje na termopapir
Ugodno in brezhibno tiskanje? Brez težav, fotoaparat tiska na termopapir, zato ni treba dodatno kupovati tonerjev ali črnila. En zvitek zadostuje za 80 fotografij, v pakiranju pa sta na voljo kar dva, kar znaša 160 super fotografij in obenem še 30 nalepk, ki ti jih bo zagotovil zvitek lepilnega termopapirja.

Tiskanje na termopapir
Velik barvni zaslon
Postavi si popolno sceno za resnično dodelano fotografijo. Cel kader si lahko ogledaš na velikem barvnem 2.4” zaslonu na zadnji strani fotoaparata, s pomočjo katerega boš izpilil(a) vsak detajl še pred pritiskom na sprožilec.

Velik barvni zaslon
Filtri, učinki in okvirčki
Poigraj se z vsako fotografijo, na voljo imaš prednameščenih 18 foto okvirčkov, 8 učinkov in 5 barvnih filtrov, ki bodo posnetkom dodali izvirnost.

Filtri, učinki in okvirčki
Fotografije tudi brez tiskanja
Če fotografij ne želiš natisniti takoj, jih bo fotoaparat shranil na kartico microSD. Pozneje lahko v miru izbereš najboljše.

Fotografije tudi brez tiskanja
Video
Poleg fantastičnih fotografij zna fotoaparat snemati tudi super videe, ki jih shrani na kartico microSD v interpolirani ločljivosti 1080p ali realni 720p.

Video
Igre
Na lepo fotografijo je včasih treba malce počakati, za preganjanje dolgčasa pa fotoaparat vključuje štiri igre.

Igre
Glasba
Fotoaparat je uporaben tudi kot predvajalnik MP3, potrebuje le seznam skladb na kartici microSD. Zabava se nikoli ne konča.

Glasba
Podpora za kartice microSD
Fotoaparat lahko deluje s kartico microSD do velikosti 32 GB, to pa je že kar nekaj prostora.

Podpora za kartice microSD
Bogata oprema
Vzemi fotoaparat in pojdi takoj v akcijo, pakiranje vsebuje 2 zvitka termopapirja, 1 zvitek lepilnega termopapirja in vrvico za obešanje za vrat.

Bogata oprema
Lastnosti
Zaslon2.4” IPS
Ločljivost fotografijeDo 8 MP
Format fotografijeJPG
Ločljivost videa1080p – 1920×1080 (interpolirana) / 720p – 1280×720 (realna)
Format videaAVI
Igre4
Foto okvirčki18
Učinki8
Filtri5
Baterija800 mAh
PolnjenjeUSB-C
PomnilnikmicroSD do 32GB
Dimenzije86,8 × 89,8 × 53 mm
Masa230 g
Druge funkcijeTiskanje v lestvici sivine, matrično tiskanje, gostota tiskanja, osvetlitev, glasba, ciklično snemanje.
Vsebina pakiranja
1× kamera
2× zvitek termopapirja
1× zvitek lepilnega termopapirja
1× polnilni kabel USB-C
1× pašček
1× navodila
1× varnostni napotki
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:18:03 GMT