Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči

LAMAX eCruiser SC30 električni skiro

ID: 21315346
-13 %
519,00 €
449,98 €
Prihranek  69,02 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 23.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LAMAX eCruiser SC30 električni skiro

 

LAMAX eCruiser SC30
Nepremagljiv partner za hitro vožnjo na delo
Z električnim skuterjem LAMAX eCruiser SC30 spremenite svoje poti na delo ali študij. Nič več gneče in čakanja, samo vskočite in se s hitrostjo do 25 km/h zapeljite skozi mesto. Z dosegom do 50 km je idealen za vožnjo po mestu, če se na delo vozite iz sosednjega mesta, pa visokozmogljiva litijeva baterija 36 V/15 Ah, ki je opremljena z zaščito BMS, zagotavlja zanesljivost in jo na cilju zlahka napolnite. Zmogljiv 400 W motor z regenerativnim zaviranjem učinkovito premaguje hribe, medtem ko 10-palčne napihljive pnevmatike, odporne proti predrtju, v kombinaciji s sprednjimi in zadnjimi amortizerji zagotavljajo izjemno gladko vožnjo čez neravnine. Z razširjenim in dvignjenim krmilom za vrhunsko udobje pri vožnji vam eCruiser SC30 obljublja prijetno izkušnjo pri vsaki vožnji. Funkcija zagona se aktivira pri hitrosti 5 km/h, dopolnjuje pa jo izpopolnjen zavorni sistem za hitro ustavljanje. Skuter je opremljen tudi z večfunkcijskim zaslonom za bistvene podatke o vožnji, vključno z nastavitvami prestave, in ponuja poseben način hoje. Funkcionalnost skuterja izboljšajte s povezavo Bluetooth za dodatne funkcije prek mobilne aplikacije, vključno s funkcijo zaklepanja. Za največje udobje je skuter zložljiv, zato ga je mogoče brez težav prenašati, kar zagotavlja, da vam bo vaš eCruiser SC30 vedno ob strani.

LAMAX eCruiser SC30 - Nepremagljiv partner za hitro vožnjo na delo
Izjemna zmogljivost, izjemen doseg
Doživite potovanje brez omejitev s skuterjem eCruiser SC30, ki je opremljen z litijevo baterijo velike zmogljivosti 36 V/15 Ah, ki zagotavlja do 50 km dosega. Ta skuter je zasnovan tako, da vas bo popeljal skozi ves dan, ne glede na razdaljo. Opremljen je tudi s pametnim sistemom BMS za celovito zaščito pred prekomernim polnjenjem, premajhnim polnjenjem, preobremenitvijo, kratkim stikom in pregrevanjem. Zmogljiv 400-vatni motor vas brez napora poganja navzgor in podpira obremenitve do 120 kg, med zaviranjem ali spuščanjem pa z regeneracijo napolni baterijo. Za nadzorovan zagon poskrbi zaščita pred zagonom, ki zagotavlja, da se motor aktivira šele, ko doseže hitrost 5 km/h, zato je vsaka vožnja varna in nemotena.

Izjemna zmogljivost, izjemen doseg
Varno drsenje po neravni podlagi
LAMAX eCruiser SC30 zaradi 10-palčnih napihljivih pnevmatik, opremljenih z dodatno ojačanim slojem, odpornim proti predrtju, brez težav pluje po vsakem terenu, od mestnih ulic do terenskih poti. Še več udobja zagotavljajo napredni sprednji in zadnji amortizerji skuterja, ki zagotavljajo neprimerljivo vzmetenje, ter ojačan zadnji blatnik, ki odpravlja hrup. Prilagodite svojo hitrost s štirimi nastavitvami prestav (Walk, ECO, Drive in Sport), ki so oblikovane tako, da ustrezajo vašemu slogu vožnje. Način Walking omogoča, da vas skuter brez napora nežno potegne v hrib ali pa omogoča umirjeno vožnjo s hitrostjo, ki je kot nalašč za pogovor s prijatelji peš, in je omejena na udobnih 6 km/h. Večjo varnost zagotavlja umerjen zavorni sistem, ki združuje zadnje kolutne zavore s sprednjimi elektronskimi zavorami, kar znatno skrajša zavorno pot.

Varno drsenje po neravni podlagi
Udobno spremljajte dogajanje
Za celovit pregled nad vožnjo je eCruiser SC30 opremljen z večfunkcijskim zaslonom, ki vas obvešča o podrobnostih, kot so hitrost, način vožnje, trajanje baterije, stanje luči in možnosti tempomata, dopolnjuje pa ga povezljivost Bluetooth za enostavno povezovanje z mobilno aplikacijo. Ta aplikacija izboljša vašo izkušnjo, saj vam omogoča prilagajanje nastavitev, zaklepanje skuterja in še več neposredno s pametnega telefona. Udobje pri vožnji je najpomembnejše, saj razširjeno krmilo s 53 cm in dvignjena ploščad s 123 cm zagotavljata večjo stabilnost in varnost. Morate skuter prinesti v pisarno? Skuter se hitro in brez težav zloži za prenos. Poleg tega je skuter podprt z obsežno garancijo in poprodajnimi storitvami ter priročnim spletnim nakupom rezervnih delov, kar zagotavlja, da ste vedno pripravljeni na vožnjo.

Udobno spremljajte dogajanje
Doseg do 50 km
Potujte po mestu in zunaj njega z baterijo, ki z enim polnjenjem zagotavlja do 50 km dosega.

Doseg do 50 km
Zmogljiv 400W motor
Robusten motor, ki zagotavlja impresivno moč in regeneracijo, zmore prevoziti do 120 kg v hrib.

Zmogljiv 400W motor
Velika zmogljivost baterij
Opremljen z litijevo baterijo 36 V/15 Ah in pametnim sistemom BMS za zaščito pred prekomernim polnjenjem, premajhnim polnjenjem, preobremenitvijo, kratkim stikom ali pregrevanjem. Izboljšana s sistemom za vračanje energije za daljšo življenjsko dobo baterije.

Velika zmogljivost baterij
Odlično vzmetenje
Sprednji in zadnji amortizerji zagotavljajo brezhibno vzmetenje, ki zgladi vse neravnine na površini, da je vožnja gladka tudi na tlakovanih površinah.

Odlično vzmetenje
Največja hitrost 25 km/h
Dosegajte hitrosti do 25 km/h in poskrbite, da boste na cilj prispeli pravočasno.

Največja hitrost 25 km/h
10-palčna napihljiva kolesa
Z zrakom napolnjene pnevmatike z dodatno ojačanim ohišjem, odpornim proti predrtju, zagotavljajo odličen oprijem za varno in udobno vožnjo.

10-palčna napihljiva kolesa
Regeneracija
Samodejna regeneracija energije podaljša doseg skuterja s pretvorbo zaviranja in gibanja po klancu navzdol nazaj v energijo baterije.

Mobilna alpikacija Tuya
Jasen zaslon
Velik in jasen zaslon na prvi pogled zagotavlja vse bistvene informacije, vključno s hitrostjo, prevoženo razdaljo, stopnjo napolnjenosti baterije, izbranim načinom in stanjem luči.

Jasen zaslon
Način hoje
Idealen za strme hribe ali spremljanje prijateljev, ki hodijo, z nežnim potegom in hitrostjo 6 km/h, ki vsem omogoča, da držijo korak.

Način hoje
Udobno oblikovano krmilo
Krmilo je razširjeno na 53 cm in dvignjeno na 123 cm za večjo varnost, udobje in lažje upravljanje.

Udobno oblikovano krmilo
Gladka in stabilna vožnja
Napihljiva kolesa, napredno vzmetenje, ergonomsko oblikovano krmilo in integracija mobilne aplikacije zagotavljajo prijetno in varno vožnjo.

Gladka in stabilna vožnja
Vrhunske storitve in garancija
Pri podjetju LAMAX je zadovoljstvo strank naša glavna prednostna naloga. Svoje izdelke skrbno izdelujemo od zasnove do konca, s čimer zagotavljamo neprimerljivo kakovost in podporo. S celovito ponudbo dodatne opreme in rezervnih delov, ki so nam na voljo, svojim strankam ponosno ponujamo ekskluzivno garancijo Premium. Če se pojavi kakršna koli težava ali okvara, bomo izdelek sprejeli na servis. V našem servisnem centru so zaposleni strokovnjaki, ki so strokovno usposobljeni za zagotavljanje najvišje ravni storitev.

Vrhunske storitve in garancija
Parametri LAMAX eCruiser SC30
Moč400 W
Zmogljivost baterije36V / 15Ah (540Wh)
Vrsta baterijeLitij-ionska baterija
Največja hitrost25 km/h**
4 načini hitrostiP: 6 km/h (način hoje)
E: 15 km/h
D: 20 km/h
S: 25 km/h
Največji doseg50 km*
Kolesa10˝ (pnevmatike, polnjene z zrakom)
Zavorni sistemZadnja kolutna zavora + elektronski zavorni sistem
BarvaČrna
Teža16 kg
Največja nosilnost120 kg
Dimenzije (zložene)113 × 53 × 57 cm (dolžina, širina, višina)
Dimenzije (zloženo)113 × 53 × 123 cm (dolžina, širina, višina)
Višina ročaja123 cm
Dimenzije krova56 × 14,5 cm (dolžina, širina)
Svetla višina (oddaljenost najnižje
točke podvozja od tal)12 cm
Priporočene zahteve za voznikaVišina 140 – 200 cm, teža
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Najvišja hitrost [km/h]
25
Uporabnik
odrasli
S sedežem
ne
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:26:32 GMT