Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči

LAMAX E-Scooter S7500 Plus električni sk

ID: 21315410
474,95 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 24.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LAMAX E-Scooter S7500 Plus električni sk

 

LAMAX E-Scooter S7500 Plus - Pripeljite se prej
Kadarkoli vas čaka dolg sprehod, se usedite na E-Scooter S7500 Plus in do cilja boste prišli v nekaj minutah. Uživajte v mestni pokrajini z druge perspektive. Brez prometnih zastojev, brez natrpanega javnega prevoza, samo križarjenje s hitrostjo do 25 km/h. In če nameravate potovati še dlje, ga preprosto zložite in skočite na avtobus. Z 8,5-palčnimi brezdušnimi pnevmatikami ne boste nikoli predrli, zadnje vzmetenje pa pomeni, da boste brez težav drseli po neravninah. Za varnost na cesti skrbijo tudi zmogljive kolutne zavore in luči LED.

Hitro pridite do cilja
Zaženite in se zapeljite s hitrostjo do 25 km/h. Zmogljiv 350-vatni motor vas zlahka popelje na hribe, regenerativno zaviranje pa pomeni, da se baterija ob vsakem zaviranju dodatno napolni. Največji doseg 25 km je več kot dovolj za vožnjo na delo, v šolo ali v prostem času. Na preglednem zaslonu boste jasno videli vse, kar morate vedeti, na primer prevoženo razdaljo, stanje baterije in način (Eco ali Sport).

Varno do cilja
Med vožnjo po mestu ne manjka nepričakovanih situacij, zato je naš e-skuter S7500 Plus opremljen s številnimi varnostnimi funkcijami. Kakovostna in učinkovita zavora je temeljnega pomena, zato smo skuter opremili z vrhunsko kolutno zavoro, ki se za razliko od električnih zavor ustavi takoj, ko pritisnete na ročico. Med zaviranjem utripa zadnja lučka LED, ki opozarja tiste za vami, sprednji žaromet LED pa vam jasno osvetljuje pot, ko ste zunaj po temi. Poleg tega je na voljo tudi možnost zagona s speljevanjem, ki vas in okolico zaščiti, če v mirovanju pomotoma pritisnete na plin.

Oprema za mestno džunglo
Skuter je lahek, ima gumirano ploščad, tempomat in se poveže z aplikacijo na pametnem telefonu - le nekaj razlogov, zakaj izbrati skuter LAMAX. V aplikaciji lahko preverite stanje baterije in zaklenete skuter. Ker tehta le 13 kg, ga je enostavno prenašati, tempomat pa boste cenili pri daljših vožnjah, ko vam ne bo treba pritiskati na plin. Visokokakovostna ploščad je nedrseča, blaži vibracije in je enostavna za čiščenje. Preprosto popoln komplet za mestno življenje.

Lastnosti
25 km dosega zaradi pametnega upravljanja energije
S tolikšnim številom kilometrov lahko na poti iz službe ali šole zlahka naredite ovinek. Ali pa se odpravite na izlet. Zahvaljujoč tehnologiji Smart Power Management lahko iz skuterja iztisnete veliko več kot pri primerljivi konkurenci.

Zmogljiv 350W motor lahko opravi tudi vzpone
Hitro pospeševanje in vzpenjanje na hribe sta samoumevna. Zaradi večje moči 350 W vas ne bo ustavil niti 15-stopinjski klanec. Ne bojte se, da bi skuterju na strmejših vzponih nekoliko pomagali, baterija vam bo hvaležna.
Največja hitrost 25 km/h
Preklopite na športni način, uživajte v vožnji s hitrostjo do 25 km/h in se izognite prometnim zastojem. Po mestu se boste premikali v kratkem času.

8,5-palčne pnevmatike, odporne proti predrtju
Črpalko pustite doma. 8,5” brezdušne pnevmatike se nikoli ne predrejo in zagotavljajo gladko vožnjo na vseh površinah.

Baterija z zmogljivostjo 7 500 mAh in regenerativnim zaviranjem
Pri vožnji po klancu navzdol in zaviranju se energija vrača v baterijo z veliko kapaciteto 7 500 mAh, kar zagotavlja velik doseg. Učinkovito in okolju prijazno.

Disketna zavora
Učinkovita kolutna zavora vas ustavi v nekaj metrih. Upravlja se z ročico, zato začne skuter zavirati takoj, ko jo pritisnete.

Mobilna aplikacija
Svoj skuter imejte pod nadzorom. V mobilni aplikaciji ga lahko preprosto zaklenete, nastavite tempomat, prilagodite največjo hitrost ali preverite doseg, statistične podatke in prevožene kilometre.
Samodejni tempomat
Po desetih sekundah vožnje nad nastavljeno hitrostjo se aktivira tempomat, tako da lahko sprostite plin - skuter bo vozil sam, dokler ne zavrete. Idealno za ravne odseke, na primer na kolesarski stezi. Tempomat lahko kadar koli izklopite v aplikaciji.

Največje udobje in varnost
Pri vožnji ne gre le za to, da pridete do cilja. Za največje udobje smo povišali krmilo, da ga bodo lažje upravljali tudi višji ljudje. Poleg tega se z možnostjo kick start motor aktivira šele pri hitrosti 5 km/h, kar zagotavlja, da skuterja ne bo izstrelilo naprej, če pomotoma pritisnete na plin.

Odsevne komponente
Odlična vidljivost ponoči. Poleg glavnega žarometa LED in zadnje luči smo ob straneh koles dodali odsevne varnostne trakove.

Zaslon LCD
Pove vse, kar morate vedeti - hitrost, stanje baterije in način vožnje.

Fantastično oblikovanje in površina ABS
Stil je eno, uporabnost pa drugo. Mislili smo na oboje, zato imata krmilo in paluba nedrsečo površino ABS za najboljši oprijem in enostavno vzdrževanje.
Način ECO in športni način
Z različnimi načini lahko vedno izberete hitrost, ki jo potrebujete. Če se vam mudi, preklopite na športni način in lahko dosežete hitrost do 25 km/h. Z načinom ECO pa boste povečali doseg. Vse lahko prilagodite neposredno v aplikaciji.
Zložen v 3 sekundah
Zahvaljujoč inovativnemu sistemu zlaganja je skuter močnejši kot kdaj koli prej, kljub temu pa ga lahko hitro zložite.

Zakonito delovanje na Češkem in Slovaškem
Skuter izpolnjuje vse zahteve za vožnjo po cestah na Češkem in Slovaškem tako kot kolo. Vedno upoštevajte pravila cestnega prometa, ki jih določa zakonodaja posamezne države. Ne pozabite nositi čelade in druge zaščitne opreme.

Dodatna oprema in kakovostne storitve
Razširite svojo opremo s čelado, varnostno ključavnico, torbo, držalom za telefon ali drugimi pametnimi dodatki neposredno pri podjetju LAMAX. Zaradi široke razpoložljivosti vseh nadomestnih delov vedno veste, da lahko vozite brez skrbi. V primeru servisiranja imate vnaprej zagotovljene cene popravil in veste, da vam bo naša ekipa svetovala, kako pravilno skrbeti za vaš skuter. Poleg tega bo naša strokovna servisna ekipa poskrbela tudi za morebitna izvengarancijska popravila, kot je preprosta menjava pnevmatik.

Specifikacije
? Moč: 350 W (največja trenutna moč do 600 W)
? Največja hitrost: 25 km/h
? 2 načina hitrosti: ECO - največ 18 km/h, Sport - največ 25 km/h (nastavljivo v aplikaciji).
? Največji doseg: 25 km *
? Kolesa: 8,5˝ (brezdušne pnevmatike - brez vzdrževanja in odporne proti predrtju)
? Zavorni sistem: 1: Mehanska kolutna zavora
? barva: črna
? Teža: 13 kg
? Gradbeni material: kolesa, kolesa, kolesa, kolesa, kolesa, kolesa, kolesa: Konstrukcijski material: aluminij
? Največja nosilnost: 100 kg
? Največji kot nagiba: 15 °
? Dimenzije (zložene): 110 × 43 × 48 cm
? Dimenzije (zloženo): 110 × 43 × 120 cm
? Višina krmila: 118 cm
? Dimenzije krova: (višina, širina, dolžina): 14 × 15 × 61 cm
? Priporočene zahteve za voznika: Višina 130-190 cm, teža <100 kg, starost 10-60 let **
? LCD-zaslon: Da (hitrost, stanje baterije, način)
? Oprema: Luči LED, kolutna zavora, zvonec
? Dodatna oprema: Nosilec za telefon in rezervni deli
? Druge funkcije: Aplikacija za Android in iOS, merilnik hitrosti, možnost zagona z zagonom, izbira načinov hitrosti, indikator stanja baterije, samodejna regeneracija, samodejni izklop
? Funkcije aplikacije: Tempomat, zaklepanje, način preklopa, nadzor luči LED, nastavitev omejitve hitrosti, stanje baterije, temperatura baterije, skupna prevožena razdalja, preostali doseg
? Varnostne funkcije: Možnost hitrega zagona, žarometi in zadnje luči LED, počasnejši način ECO za začetnike in varčevanje z energijo, višje krmilo, ni mogoče polniti, ko je skuter vklopljen, zvonec, ključavnica, 100-odstotno zakonit za uporabo na Češkem/Slovaškem in v večini držav EU

Specifikacije baterije
Vrsta baterije: Litijeva baterija
Napetost: 36 V
Kapaciteta baterije: 7.500 mAh (417 W)
Čas polnjenja: 4-5 ur (42 V ? 2 A polnilec)
Delovna temperatura: 5 °C-50 °C
Temperatura polnjenja: 0 °C-40 °C
Temperatura shranjevanja: 40 °C 5 °C-25 °C
Vlaga v skladišču: 5 %-85 %, brez kondenzacije
Varnostne funkcije: zaščita pred kratkim stikom, zaščita pred pregrevanjem, prenapetostna zaščita, zaščita pred prenizkim in previsokim polnjenjem

* Dejavniki, ki vplivajo na največji doseg skuterja: teren, teža voznika, temperatura okolja, vremenske razmere, hitrost in način vožnje. Največji doseg lahko dosežete z gladko vožnjo po ravni asfaltni cesti v načinu ECO.

** Vedno preverite lokalno zakonodajo o cestnem prometu
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Najvišja hitrost [km/h]
25
Uporabnik
odrasli
S sedežem
ne
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:18:42 GMT