VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

LAMAX C11 GPS 4K avto kamera

ID: 21233718
235,07 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 13.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LAMAX C11 GPS 4K avto kamera

 

LAMAX C11 GPS 4K
Popolna zaščita za vaše potovanje
Vsi vozniki vedo, kako stresno je lahko na cesti. Zato morate vedno imeti nekoga, ki vam bo ščitil hrbet. Kamera na armaturni plošči LAMAX C11 GPS 4K je na vrhu svojega področja in je sposobna zajemati popolne posnetke vožnje v resnični 4K ali izjemno gladki 2,5K. V primeru trka bo G-Sensor samodejno zaklenil posnetek, tako da ga je mogoče uporabiti kot dokaz; z zaslonom na dotik lahko po potrebi tudi zaklenete posneto datoteko. Zahvaljujoč vgrajenemu 5GHz Wi-Fi lahko posnetke prenašate z bliskovito hitrostjo prek aplikacije. Na pomnilniško kartico lahko shranite do 256 GB posnetkov v najvišji ločljivosti, naprava pa uporablja kodek H.265, da shranjene datoteke zavzamejo manj prostora. Snemanje poteka v zanki z nastavljivim trajanjem snemanja, funkcija časovnega zamika pa je še posebej uporabna pri parkiranju. Mikrofon samodejno snema zvok, po želji pa ga seveda lahko izklopite. Kamero upravljate prek uporabniku prijaznega 3-palčnega zaslona na dotik, ki vključuje tudi merilnik hitrosti. 3M magnetna montaža držala z nalepko ohranja kamero točno tam, kjer jo potrebujete. Ste profesionalni voznik ali preprosto želite biti varni? Kamera snema kakovostne posnetke tudi ponoči, za avtomobilom ali v notranjosti. Poleg tega ima vgrajen GPS in točno ve, kje so skriti radarji. Všeč vam bo tudi način parkiranja, ki ščiti avto pred nepovabljenimi obiskovalci. Kamera se napaja preko sodobnega priključka USB-C, napajalnik pa ima drugi vhod s podporo za hitro polnjenje za polnjenje mobilnega telefona.

LAMAX C11 GPS 4K – popolna zaščita za vaše potovanje

Posnetek, ki vas bo zaščitil
Kamera na armaturni plošči LAMAX C11 GPS 4K zagotavlja posnetke absolutno vrhunske kakovosti v resnični 4K (30 sličic na sekundo), vendar lahko izberete tudi izjemno gladko 2,5K (60 sličic na sekundo). Zagotavlja tudi kakovosten nočni video, ob nakupu dodatnih kamer pa lahko spremljate tudi posnetke za avtomobilom ali neposredno v notranjosti, zahvaljujoč IR kameri z infrardečo osvetlitvijo. Kupite lahko tudi CPL filter, ki poskrbi, da posnetek ne bo vseboval odseva armaturne plošče. Druga koristna funkcija je časovni zamik. Snemanje poteka samodejno v zanki, dolžino posnetka pa je mogoče nastaviti. V primeru trka G-Sensor samodejno zaklene posnetek, tako da se lahko uporabi kot morebiten dokaz. Datoteke lahko tudi ročno zaščitite pred izbrisom s pritiskom na gumb. Podobno lahko onemogočite mikrofon med snemanjem.

Posnetek, ki vas bo zaščitil
Zanesljiva kamera s pomnilnikom kot slon
Na pomnilniško kartico fotoaparata lahko shranite do 256 GB posnetkov v visoki ločljivosti. Video kodek H.265 poskrbi, da datoteke ne zavzamejo preveč prostora. Ko gre za prenos podatkov prek aplikacije, 5GHz Wi-Fi zagotavlja bliskovito hitro in popolnoma intuitivno povezavo. Ta kamera je prava izbira za vas, če želite ves čas spremljati svoj avto. Tatovi nimajo možnosti proti načinu parkiranja; vse, kar potrebujete, je povezava s trajnim napajanjem in pripravljeni ste. Zahvaljujoč GPS-u te poleg tega ne bo presenetil niti radar, ker kamera pozna njihove lokacije.

Zanesljiva kamera s pomnilnikom kot slon
Dolga življenjska doba, enostavno upravljanje
Kamera je popolnoma zanesljiva, dolgo življenjsko dobo pa ji zagotavlja uporaba superkondenzatorja namesto klasične baterije. Napaja se preko modernega USB-C konektorja, napajalnik pa ima tudi drugi vhod za hitro polnjenje vašega telefona. Kamera se upravlja s 3-palčnim zaslonom na dotik, kjer lahko nastavite vse, kar potrebujete v meniju. To vključuje, ali naj bodo lokacija, hitrost, čas ali ime voznika vidni tudi v videu. Zaslon ima ohranjevalnik in merilnik hitrosti. Paket vsebuje tudi lepljivo magnetno držalo; sesalno lahko dokupite.

Dolga življenjska doba, enostavno upravljanje
Popolni 4K posnetki
Kamera snema v resnični 4K (30fps) ali izjemno tekoči 2,5K (60fps).

Popolni 4K posnetki
Zaslon na dotik
Kamera ponuja nenavadno velik 3-palčni zaslon na dotik, kar meni naredi še bolj uporabniku prijazen.

Zaslon na dotik
Superkondenzator
Pozabite na poudarjanje baterije, ta kamera je opremljena s super kondenzatorjem. Odporen je na temperaturna nihanja in podaljša življenjsko dobo fotoaparata.

Superkondenzator
Kodek H.265
Sodoben video kodek H.265 lahko ohrani kakovost videa, hkrati pa zmanjša velikost, da bi povečali dolžino posnetkov, ki jih lahko shranite na pomnilniško kartico.

Kodek H.265
Način parkiranja
Parkirni način ščiti vaš avto pred nepovabljenimi obiskovalci tako, da vas opozori takoj, ko zazna gibanje. Vse, kar potrebuje, je stalen vir energije.

Način parkiranja
Wifi
Posnetki se prenesejo iz kamere kamor koli jih potrebujete prek aplikacije, ki uporablja 5GHz Wi-Fi.

Wi-Fi
Snemanje v zanki
Posnetki, ki niso potrebni, se samodejno prepišejo zaradi snemanja v zanki. Nastavite lahko dolžino zanke.

Snemanje v zanki
Zaščita posnetkov
Če kamera zazna udarec, G-senzor samodejno zaklene posnetek pred prepisovanjem. Posnetke lahko zaščitite tudi tako, da jih ročno zaklenete.

Zaščita posnetkov
Pomnilniška kartica do 256 GB
Na pomnilniško kartico lahko shranite do neverjetnih 256 GB posnetkov ekstra visoke ločljivosti.

Pomnilniška kartica do 256 GB
Samodejni zagon
Kamera se samodejno vklopi po zagonu avtomobila.

Samodejni zagon
GPS
Z vgrajenim GPS-om te avtokamera LAMAX C11 opozarja na radarske kontrole in v primeru potrebe boš vedel, po kateri poti si šel, zahvaljujoč možnosti zapisovanja koordinat v video.

GPS
Mikrofon
Vgrajeni mikrofon zagotavlja, da lahko video vsebuje tudi zvok. Če pa ga želite onemogočiti, morate med snemanjem pritisniti in na kratko držati gumb.

Mikrofon
Širok izbor dodatkov
Kupite lahko različne dodatke, vključno z zadnjo kamero, notranjo kamero z infrardečo svetlobo za visokokakovostne nočne posnetke, filter CPL ali držalo za prisesek z GPS.

Širok izbor dodatkov
Parametri LAMAX C11 GPS 4K
Ločljivost videa (sprednja kamera)brez zadnje kamere:
3840×2160/30fps
2560×1600/30fps
2560×1440/60ps
2560×1440/30fps
1920×1080/60fps

z zadnjo kamero:
3840×2160/25fps (interpolirano)
2560×1600/30fps (interpolirano)
2560×1440/30fps (interpolirano)
Ločljivost videa (zadnja kamera)1920×1080/30fps
Vidni kot sprednja / zadnja kamera160°/140°
Video format in stiskanjeMP4, kompresija H.265
ZvokVgrajen mikrofon, možnost izklopa
ZaslonDotik 3”
GPSDa
Radarsko poročanjeDa
G-senzorDa
Wifi2.4 GHz, 5 GHz
CPL filterPoleg tega
Micro SD režaDo 256 GB
Zaklepanje datotek pred prepisovanjemDa
Možnost zaklepanja datoteke z enim dotikom na zaslonu med snemanjem
Funkcija samodejnega zagonaDa
Podpora za samodejni zagon ob priključitvi napajanja
Samodejni izklop po prekinitvi napajanja
Prikaz datuma in časaDa
Možnost izklopa
Hitrost prikaza v videuDa
Možnost izklopa
Zaznavanje gibanjaDa
Način parkiranjaDa
Časovni posnetekDa
JezikČeščina, angleščina, nemščina, poljščina, madžarščina, slovaščina
WDRDa
Druge funkcijeSamodejni zagon, snemanje v zanki, zaznavanje gibanja, časovni zamik, G-senzor, čas v videu (vklop izbirno), GPS koordinate v videu, hitrost v videu (izbirno), ime voznika v videu (vklop izbirno), ohranjevalnik zaslona (črni zaslon, merilnik vrtljajev), samodejni poletni/zimski čas, zaščita pred snemanjem, snemanje zvoka z možnostjo izklopa, izbira časovnega pasu, opomnik za formatiranje pomnilniške kartice
Funkcije mobilne aplikacijeOsnovne nastavitve, Začetek/ustavitev snemanja, Fotografiranje, Ogled predogleda sprednje/zadnje kamere, Predvajanje videoposnetkov, Prenos videoposnetkov
PovezljivostWiFi 2.4 GHz
WiFi 5 GHz
USB-C
NosilecMagnetna
Pritrditev držala na steklo3M nalepka (sesalno držalo neobvezno)
BaterijaSuperkondenzator
Polnilec - vhod12 - 24 V
Polnilnik - izhodi5 V / 2,4 A
5 V / 3 A
Dolžina napajalnega kabla350 cm
Dimenzije100 × 55 × 35 mm
Maša115 g
Delovna temperatura-10°C ~ +50°C
Vsebina paketa
Avtomobilska kamera LAMAX C11 GPS 4K
Magnetni 3M nosilec z GPS
Adapter za avtomobilski vžigalnik z dodatnim USB vhodom
Napajalni kabel 350 cm
USB-C napajalni in podatkovni kabel 10 cm
Elektrostatična nalepka 2x
Orodje za kable
Rezervna 3M nalepka za nosilec
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta videokamere
avto kamera
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:39:34 GMT