ČRNI PETEK - UJEMI ZADNJE DNEVE POPUSTOV!

Išči

Prva večerja v novi kuhinji s Chefom

Ob nakupu nove kuhinje te čaka neverjetno kulinarično doživetje – prvo večerjo ti brezplačno pripravi zasebni chef! Prepusti se razvajanju s skrbno pripravljenimi jedmi izpod rok znanih slovenskih kuharskih mojstrov in uživaj v luksuznem 6-hodnem meniju kar v udobju svojega doma. Naj se tvoje kulinarične sanje začnejo z nepozabnim okusom! Velja ob nakupu lesenega dela kuhinje nad vrednostjo 3.500 €.

Ob nakupu lesenega dela kuhinje ti priprada darilni bon za najem kuharja na domu po sledeči lestvici:  

Ob nakupu kuhinje v vrednosti od 3.500 € do 5.000 € pripada darilni bon v vrednosti 500 € za najem Chefa Zale Pungeršič.

Ob nakupu kuhinje od 5.001 € in do 8.000 € pripada darilni bon v vrednosti 650 € za najem Chefa Domna Demšarja

Ob nakupu kuhinje nad 8.001 € pripada darilni bon v vrednosti 770 € za najem Chefa Martina Gluščiča

Pravila in pogoji

Prijavi se na izris kuhinje

 

Predstavitev Chefov:

Domen Demšar je izkušen kuhar z bogatimi mednarodnimi izkušnjami. Svojo kulinarično pot je začel v mladih 20-ih letih, ko se je odpravil v London, kjer je uspešno zaključil prestižno Cordon Bleu šolo. Njegova strast do kuhanja ga je vodila do zaposlitve v ugledni restavraciji The Ivy, ki se nahaja v samem središču Londona. Po 1 letu in pol tam je svoje kuharske veščine nadgradil v članicah skupine SOHO House, eni izmed največjih gostinskih verig na svetu.

Vrnitev v Slovenijo je prinesla nove izzive, saj trenutno deluje v Hotelu Bohinj ter pri organizaciji pop-up kulinaričnih dogodkov na Bledu. Poleg tega se vse bolj posveča tudi osebnemu kuhanju pri strankah doma ter za manjše skupine. Domen Demšar je kreativen kuhar, ki svoje mednarodne izkušnje prepleta z lokalnimi okusi, s čimer ustvarja edinstvena kulinarična doživetja za vsako priložnost.

Več

 

Zala Pungeršič, zmagovalka tekmovanja MasterChef Slovenija 2023, je slovenska kuharica, ki je s svojim izjemnim talentom in strastjo do kuhanja osvojila srca gledalcev in žirije.

Njena kreativnost, natančnost in sposobnost, da združi različne okuse, so jo povzdignili v kulinarično zvezdo.

Njena zmaga na tem prestižnem tekmovanju je dokazala, da je postala ena najsvetlejših zvezd v svetu slovenske kulinarike, navdihuje pa tudi številne mlade kuharje in gurmane.

Zala Pungeršič je postala sinonim za vrhunsko kakovost in ustvarjalnost v kulinariki.

Več

 

 

Martin Gluščič je kulinarično izobrazbo pridobil na Gostinski šoli Radovljica in Višji strokovni šoli za gostinstvo na Bledu, hkrati pa je aktivno sodeloval na kuharskih tekmovanjih in delal v restavraciji Center Lesce, kjer je pridobil prve praktične izkušnje.

Nato je svojo pot nadaljeval s pripravništvom pri priznanih kuharskih mojstrih, med drugim pri Chefu Binetu Volčiču v restavraciji Monstera in Chefu Urošu Štefelinu v Vili Podvin.

Vrhunec njegove dosedanje kariere je bilo odprtje lastne restavracije Manu, ki je danes sinonim za vrhunsko slovensko kulinariko.

S svojimi kuharskimi sposobnostmi in strastjo do inovacij si je Martin hitro prislužil odlične ocene in priznanja tako kritikov kot zadovoljnih gostov.

Več