ČRNI PETEK - UJEMI ZADNJE DNEVE POPUSTOV!

Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoKuhinjska posodaKozica Cocotte Cherry 2,6l / okrogla / emajl, lito železo

Kozica Cocotte Cherry 2,6l / okrogla / emajl, lito železo

ID: 20777104
291,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 9.12. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Solution 4YOU
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kozica Cocotte Cherry 2,6l / okrogla / emajl, lito železo

 

Okrogla specialna kozica Staub Cocotte Cherry je izdelana iz emajliranega litega železa. Ta material odlično zadržuje toploto, ki jo nato postopoma in enakomerno razprši. Tovrstna posoda je idealna za počasno kuhanje hrane, saj preprečuje izgubo hranilnih snovi. Emajlirano lito železo je prav tako idealno za poudarjanje arome živil in daje jedem značilen okus. Cocotte je opremljena z ravnim pokrovom z inovativno strukturo na spodnji strani, ki zbira kondenz med kuhanjem in enakomerno kaplja na hrano. Ta neprekinjen cikel zagotavlja ohranjanje naravnega okusa hrane in njene hranilne vrednosti, vlaga ne uhaja iz lonca – kuhanje v lastnem soku. Rezultat je vrhunska okusna hrana za dušo. Dodatna tekočina torej ni potrebna. Dvojni ročaj omogoča enostavno rokovanje in prenašanje. Okrogla, rdeča kozica je dolga 28,4 (z ročaji), v premeru meri 22 cm, visoka je 14,7 cm (s pokrovom) in ima prostornino 2,6 l. Posoda izvira iz Francije in je idealna za pripravo okusnih receptov, od golaža, rib, zelenjave do ratatuja. Idealna je za peko in počasno pečenje pečenk in celih piščancev. Zahvaljujoč mat črnemu emajlu v notranjosti posode, se med dušenjem in kuhanjem nič ne zažge. Notranjo matirano plast Staub proizvaja s posebnimi tehnologijami, ki nudijo prednosti pri tehnikah kuhanja, kot so dušenje, pečenje ali karamelizacija. Olja (maščobe), uporabljena med kuhanjem, bodo prodrla v pore mat emajla in ustvarila gladko naravno površino proti prijemanju. Zato je posoda Staub z leti, ko jo uporabljate, vedno boljša. Na zunanji strani ima vsaj 2-3 plasti posebnega emajla, ki v kombinaciji z litim železom zagotavlja optimalno porazdelitev toplote po celotni površini posode. Visokokakovosten emajl je odporen na praske in temperaturne šoke ter enostaven za nego. Kozica je primerna za začetnike, hobi kuharje in profesionalce. Cenijo jih celo kuharski mojstri, kot je Paul Bocuse, in jih lahko uporabljate na steklokeramični kuhalni plošči, plinski kuhalni plošči, indukcijski plošči ali v pečici. Poleg tega vsestranski Cocotte Cherry daje poseben čar tako vaši kuhinji kot jedilnici. Pomivanje v pomivalnem stroju odsvetujemo.
Tehnične podrobnosti
Vrsta posode za kuhanje
Kozice