VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaKozmetikaKopalna bombica, Bombica za kopel, Tribarvna (2 kosa) | C2OSMICGIRL

Kopalna bombica, Bombica za kopel, Tribarvna (2 kosa) | C2OSMICGIRL

ID: 21372632
Novo
11,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 23.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Mormark
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Izboljšajte svojo rutinsko nego z našimi božansko dišečimi bombami za kopel! S kopalno bombo spremenite svojo vsakodnevno higieno v razkošen sprostitveni ritual. Ob stiku z vodo se raztopi in nabrekne ter sprosti mešanico naravnih sestavin, vključno z morsko soljo in oljem sladkega mandlja.

 

🛁 Izboljšajte svojo rutinsko nego z našimi božansko dišečimi bombami za kopel!
S kopalno bombo COSMICGIRL spremenite svojo vsakodnevno higieno v razkošen sprostitveni ritual. Ob stiku z vodo se raztopi in nabrekne ter sprosti mešanico naravnih sestavin, vključno z morsko soljo in oljem sladkega mandlja. Te sestavine mehčajo, tonizirajo in negujejo kožo, hkrati pa spodbujajo krvni obtok in pospešujejo obnovo kože. Zapeljiva češnjeva aroma izboljša vaše razpoloženje, zato je kopanje veselo doživetje, polno navdiha.

🍒 Sestavine, ki skrbijo za kožo
Prepustite se razkošni kopeli z našo kopalno bombo z okusom češnje. Za razliko od drugih so naše kopalne bombe izdelane z več masla in olj, kar zagotavlja globoko vlažilno namakanje, ki je nežno do vaše kože. COSMICGIRL z minimalno količino barvil ter mešanico eteričnih olj in naravnih dišav ponuja preprosto, a do kože prijazno formulo. Doživite najboljše iz obeh svetov, ko se naše bombice topijo in šumijo, vaša koža pa je nahranjena, mehka in pomlajena.

🌿 Po čem se razlikuje od drugih bombic za kopel?
✔️ Naša formula za kopalne bombice ne pušča madežev v kadi. Uživate lahko v razkošni kopeli, ne da bi vas skrbelo za ostanke ali kasnejše čiščenje.
✔️ Popolnoma se raztopi, ne da bi pustila ostanke. To pomeni, da se lahko sprostite v kopeli, ne da bi se morali ukvarjati s čiščenjem ostankov.
✔️ Edinstvena formula naše kopalne bombe zagotavlja, da se bomba gladko razprši in raztopi ter sprosti čudovit vonj in vlažilne sestavine, ne da bi za seboj pustila neželene sledi ali sledove.

🌈 Tricolor Magic
Podajte se na čutno potovanje, ko ta čarobna kopalna bomba vašo kad spremeni v očarljiv kalejdoskop barv.  Naj vas očarljivi odtenki pomirijo. Globoko vdihnite in se sprostite. Ko boste stopili iz tega čarobnega trenutka, se boste počutili kot popolnoma nov človek. Vpijte pozitivno energijo in začutite, kako se z vsakim vrtincem in šumenjem stres raztaplja.

🌸 Neustavljiv vonj
Uživajte v sladkem navalu sadnih dobrot s spektakularno poletno mešanico s soncem bogatih jagod. Ta veganska kopalna bomba, prepojena z dišečimi svežimi češnjami, v zrak sprošča božansko aromo, ki vas ovije v pomirjujoč, osvežujoč objem. Preprosto jo spustite v kopel, se naslonite nazaj in pustite, da nežen vonj raztopi dnevni stres ter vas sprosti in pomladi.

🌼 Odpravljanje stresa
Zmanjšajte napetost in odpravite glavobol, medtem ko opazujete, kako osvežujoči vijolični vrtinci naše COSMICGIRL plešejo po vodni gladini. Z vsakim sproščanjem živahne pene, obarvajo vodo v živahno temno modro in oranžno barvo ter ustvarijo mirno oazo vaše kopeli. Potopite se v pomirjujočo kopel in pustite, da se stres raztopi, vi pa se boste počutili osveženi in napolnjeni z energijo.

💖 Negovalne sestavine
Doživite nebeško sprostitev z našo razkošno bombo za kopel, ki je napolnjena z vrhunskimi sestavinami, kot so kakavovo maslo, olje sladkega mandlja in morska sol. Ko se razprši in raztopi v topli vodi, globoko navlaži in zmehča vašo kožo ter jo naredi svilnato gladko in navlaženo. Dodatek morske soli pomaga pri luščenju in razstrupljanju ter skrbi za zdravo in sijočo kožo. Uživajte v vzpodbudnem vonju češenj, ki dvigne vaš um, telo in duh ter vas pripravi na miren spanec.

Kako uporabljati:
Napolnite kad s toplo vodo.
💧 Vrzite kopalno bombo in se naslonite ter uživajte v njeni čudoviti barvi in čudovitem vonju.

Kako shranjevati:
Kopalne bombice hranite sveže in suhe, tako da jih položite v velik steklen kozarec ali v karkoli drugega, kar jih varuje pred vodo.

Paket vključuje: 
2 x COSMICGIRL Tribarvna kopalna bomba

Tehnične podrobnosti
Spol
ženski
Cached: Fri, 18 Oct 2024 05:20:43 GMT