Išči

Komplet zimskih snežnih igrač | ARCTICFUN

ID: 21562808
Novo
10,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 25.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Mormark
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Sprostite zimsko čarovnijo s kompletom snežnih igrač! Ustvarite snežne kepe, prikupne snežake in pingvine z vzdržljivimi orodji, ki so odlična za zimo in poletje. Z igračami lahko uživate skozi vse leto! Material: ABS. Velikost: Srce 8×34 cm, Račka 10×34 cm, Pingvin 16×22 cm.

 

❄️ Sprostite zimsko čarovnijo:

Predstavljajte si dvorišče, polno čudovitih snežnih pingvinov in prikupnih snežakov, očarljivih vzorcev, ki očarajo otroška srca. S kompletom snežnih igrač lahko otroci izdelajo velike snežne može, igrive snežne kepe in očarljive snežne pingvine ter tako spodbudijo svojo ustvarjalnost in domišljijo.

🌟 Trajnost in vsestranskost:

Ta komplet snežnih igrač, izdelan iz odpornih materialov z visoko odpornostjo, po vzdržljivosti in trdnosti prekaša druge igrače za izdelovanje snežnih kep. Ni samo za zimo, otroci lahko v njem uživajo tudi na plaži v drugih letnih časih. Od zasneženih zim do peščenih poletij je ta igrača vaš celoletni spremljevalec.

🌨️ Ustvarite snežno čarovnijo:

Ta komplet z edinstvenimi orodji za izdelavo snežnih kep omogoča ustvarjanje snežnih kep različnih velikosti, s čimer se uživanje v igri na snegu dvigne na novo raven. Naj se začnejo boji s snežnimi kepami in pustolovščine pri gradnji snežakov.

[Tehnične podrobnosti]

🔧 Material: MATERIAL: ABS
❄️ Velikost: srce: 8 cm x 34 cm, račka: 10 cm x 34 cm, pingvin: 16 cm x 22 cm
📢 Barva: naključna

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:20:13 GMT