Išči
Big BangIzdelkiPisarna & poslovni prostoriPisarniški materialPisalni programKomplet za popravilo pohištva – Markerji za popravke z voščenimi barvicami in šilčkom 10 barv

Komplet za popravilo pohištva – Markerji za popravke z voščenimi barvicami in šilčkom 10 barv

ID: 21544077
Novo
25,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Povrnite svojemu pohištvu nekdanji sijaj s tem obsežnim kompletom za popravilo pohištva. S flomastri za popravek in voščenkami vam ta komplet omogoča preprosto prikrivanje prask, odrgnin in madežev na različnih lesenih površinah.

 

Široka izbira barv: ta komplet za popravilo pohištva vključuje skrbno izbrane barvne flomastre in voščene barvice, ki se ujemajo z različnimi zaključki lesa, od svetlega hrasta do temnega mahagonija. Preprosto poiščite popoln odtenek, ki se neopazno zlije z vašim obstoječim pohištvom.

Enostaven za uporabo: preprosto izberite ujemajoč se barvni marker ali voščeno barvico in ga nanesite na prasko ali madež. Markerji imajo fino konico za natančen nanos, medtem ko barvice nudijo širšo pokritost večjih površin. Priloženi šilček zagotavlja fino konico za podrobno delo.

Vsestranska rešitev za popravilo: Ta komplet je idealen za popravilo prask, odrgnin, madežev in drugih manjših nepopolnosti na različnih lesenih površinah, vključno s pohištvom, tlemi, vrati in omarami. Učinkovito povrne prvotni videz vašega lesa in mu podaljša življenjsko dobo.

Tehnični podatki:

Barva: večbarvna

Velikost: Dolžina: 13,5 cm Širina: 1,4 cm Višina: 1,1 cm

Material: vlakna + PP + parafinski vosek

Paket vključuje:

Touch Up Pen

Voščena barvica

Šilček x 1

Tehnične podrobnosti
Vrsta pisala
flomastri
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:23:32 GMT