Išči

Komplet silikonske lopatice in čopiča

ID: 21539808
Novo
8,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 15.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta komplet silikonske lopatice in krtače je obvezen v vsaki kuhinji ali kopalnici. Fleksibilna, dolga zasnova vam omogoča preprosto strganje vsebine pločevink in steklenic, medtem ko trpežna konstrukcija iz silikona in nerjavečega jekla 304 zagotavlja dolgotrajno uporabo.

 

Fleksibilna in učinkovita: lopatica ima prilagodljiv, podolgovat dizajn, ki seže globoko v steklenice in kozarce, kar vam omogoča, da izvlečete vse do zadnje kapljice vaših najljubših izdelkov. To zmanjša količino odpadkov in dolgoročno prihrani denar.

Premium in higieničen: ta komplet je izdelan iz visokokakovostnega silikona in nerjavečega jekla 304, zato je narejen tako, da traja. Materiali so odporni na madeže, vonjave in bakterije, kar zagotavlja varno in higiensko uporabo za vse vaše kuhinjske in lepotne potrebe.

Vsestranski in praktičen: Ta komplet je kot nalašč za različne namene, od strganja ostankov losjona ali kreme do enakomernega širjenja testa v ponvi. Čopič je idealen za čiščenje ozkih prostorov ali nanašanje glazur in omak.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: Dolžina: 17 cm Širina: 1,5 cm Višina: 1,5 cm

Material: silikon + 304 nerjaveče jeklo

Paket vsebuje:

Izdelek x 3

Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:48:22 GMT