Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeŠolske potrebščineSvinčniki in dodatkiKomplet orodij za diamantno slikanje z roza svedrom in glino

Komplet orodij za diamantno slikanje z roza svedrom in glino

ID: 21549955
Novo
6,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izboljšajte svojo izkušnjo slikanja z diamanti s tem celovitim kompletom orodij. Ta komplet z ergonomskim roza svedrom zagotavlja udobno in natančno nanašanje diamanta. Komplet vključuje dva svinčnika, glineno posodo in vrečko za shranjevanje, ki zagotavlja vse, kar potrebujete za ustvarjanje osupljive diamantne umetnosti.

 

Ergonomsko in udobno: zasnovano z mislijo na udobje uporabnika, je to pero za diamantno slikanje zasnovano za dolgotrajno uporabo brez povzročanja utrujenosti rok. Njegova lahka in ergonomska oblika zagotavlja prijetno izkušnjo ustvarjanja, tako da se lahko osredotočite na ustvarjanje svoje mojstrovine.

Natančna in učinkovita uporaba: Ta komplet vključuje posebej zasnovano vrtalno pero, ki natančno pobira diamante, kar olajša njihovo natančno namestitev na vaše platno. Konica peresa zagotavlja, da je vsak diamant varno pritrjen, kar ima za posledico brezhiben zaključek.

Popoln komplet za slikanje z diamanti: Ta celovit komplet vključuje vse, kar potrebujete za začetek projekta slikanja z diamanti. Vključuje dva visokokakovostna svedra, praktično glineno posodo in elegantno torbo za shranjevanje, da bo vaše orodje organizirano.

Tehnični podatki:

Barva: roza

Velikost: dolžina: 16,5 cm, širina: 0,5 cm, višina: 1 cm

Material: ABS plastika

Paket vsebuje:

Izdelek x 2

Tehnične podrobnosti
Vrsta pisala
svinčniki
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:19:24 GMT