VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Komplet orodij EDC Black

ID: 21276532
14,29 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 9.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Komplet orodij EDC je popoln pripomoček na prostem za vse vaše vsakodnevne potrebe pri nošenju. Ta taktična torbica za okoli pasu je združljiva z Molle, kar omogoča enostavno integracijo v vaše obstoječe nastavitve. Ima obliko, ki zagotavlja varno shranjevanje vaših kovancev, telefona in drugih osnovnih dodatkov.

 

Vrhunski poliester 600D: Ta komplet orodij EDC, izdelan iz visokokakovostnega poliestra 600D, je zgrajen tako, da prenese težke vsakodnevne uporabe in pustolovščine na prostem. Tkanina je znana po svoji odpornosti na trganje in obrabo, kar zagotavlja dolgotrajno delovanje.

Kompakten in organiziran: ta kompaktni komplet orodij EDC, zasnovan za optimalno organizacijo, ohranja vašo osnovno opremo v redu. Ima več predelkov in žepov za shranjevanje različnih orodij, pripomočkov in dodatkov.

Vsestranske možnosti nošenja: ta komplet orodij EDC ponuja vsestranske možnosti nošenja, ki ustrezajo vašim potrebam. Lahko ga pritrdite na pas s pomočjo robustne zanke za pas ali pa ga vključite v sistem Molle prek traku Molle na zadnji strani.

Tehnični podatki:

Velikost: 12x4,5x17 cm

Material: 600D poliester

Paket vključuje:

1 x komplet orodij EDC

Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:22:56 GMT