VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaGlasbilaOprema za glasbila6 klinov za uglaševanje, polzaprti klini za uglaševanje kitare Tipke za uglaševanje strun Black

6 klinov za uglaševanje, polzaprti klini za uglaševanje kitare Tipke za uglaševanje strun Black

ID: 21276342
14,59 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 17.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Naši uglaševalci za kitare so narejeni tako, da trajajo in so narejeni iz robustnih materialov, kar zagotavlja, da lahko prenesejo zahteve dolgotrajnega igranja. Poslovite se od obrabnih skrbi.

 

Natančnost v vsaki noti: Doživite razpoloženje kot še nikoli. Naši uglaševalci so zasnovani tako, da zagotavljajo neprimerljivo natančnost in zagotavljajo, da je vsaka nota natančno uglašena do popolnosti.

Prilagojeno za popravilo strun: Poleg osnovnega uglaševanja so naši uglaševalci odlični pri popravilu strun. Ne glede na to, ali popravljate počeno struno ali želite izboljšati splošni ton svojega inštrumenta, naši uglaševalci ponujajo vsestransko rešitev za glasbenike vseh ravni znanja.

Nič več drsečih strun: naši uglaševalci imajo inovativen dizajn, ki zmanjšuje tveganje zdrsa in zagotavlja stabilen oprijem vaših strun. Uživajte v neprekinjenem igranju brez težav s stalnim ponovnim prilagajanjem.

 

Tehnični podatki:

Velikost: 2,39 x 4,35 x 0,58 cm

Material: cinkova zlitina + ABS

 

Paket vključuje:

6 x zatiči za nastavitev

6 x vijaki

Cached: Sun, 08 Sep 2024 01:37:50 GMT