VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRZbirateljstvoZbirateljske in akcijske figureIron Studios MORTAL KOMBAT - Shao Kahn Deluxe statue 1/10

Iron Studios MORTAL KOMBAT - Shao Kahn Deluxe statue 1/10

ID: 21262802
Novo
199,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 23.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Fragstore
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

V svoji rodni palači v opustošenem kraljestvu Outworld, starodavnem ekstradimenzionalnem svetu, kjer vlada kaos, strašni cesar Shao Kahn pa kraljuje na svojem prestolu. Mogočni velikan, ki osvaja svet v eni od najbolj priljubljenih borilnih turnirskih iger, je z eno od svojih močnih pesti držal svojo palico, z drugo pa se je naslanjal na naslonjalo, okrašeno z lobanjo, na svojem v skalo vklesanem prestolu, obraz pa mu je skrivala čelada v obliki lobanje. "Shao Kahn Deluxe Art Scale 1/10 - Mortal Kombat - Iron Studios", navdahnjen z drugo igro iz serije Mortal Kombat II, je dobil dolgo pričakovano različico v liniji kipcev Mortal Kombat podjetja Iron Studios.

Mortal Kombat je turnir v borilnih veščinah, ki poteka med različnimi kraljestvi ali dimenzijami iz generacije v generacijo in na katerem je treba zmagati desetkrat zapored, da si zmagovalec zagotovi možnost prevlade v kraljestvu tekmeca. Shao Kahn si kot osvajalec prizadeva razširiti kraljestvo Outworld z nasilno zavzetjem drugih kraljestev, zato želi za vsako ceno zmagati v Mortal Kombatu, ki se odvija v kraljestvu, imenovanem Earthrealm, ki ga ljudje običajno imenujemo Zemlja.

Cached: Fri, 18 Oct 2024 05:20:27 GMT