VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRZbirateljstvoZbirateljske in akcijske figureIron Studios MARVEL COMICS - Deadpool Deluxe statue BDS 1/10

Iron Studios MARVEL COMICS - Deadpool Deluxe statue BDS 1/10

ID: 21262791
249,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 23.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Fragstore
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Kot bi opisal ... Odskakujem naprej proti sovražnikom, jaz, Crimson Comedian, kuga Chimichangov, Merc z usti, Regenerating Degenerate, Red, Wade Wilson ali, kot me bolje poznate, Deadpool, prihajam po akcijo, reakcijo in zabavo v še enem najboljšem zbirateljskem kipcu od Iron Studios!

S svojim preprostim in diskretnim arzenalom orožja in dodatkov kot neustrašni in pogumni kanadski junak (* skromnost me omejuje na druge pridevnike) skačem, kot bi jezdil impozantnega plišastega samoroga (nimam pojma, kako je prišel tja), ki je podoben mojemu sodobnemu uporabnemu bojnemu nahrbtniku, sredi ruševin porušenega starega dvorca X (* v katerega nikoli nisem zares vztrajal vstopiti), jaz´sem pripravljen braniti svoje zaveznike, kogarkoli, določim svojo tarčo za izstrelitev opozorilne puščice (*ali bo puščica s strupom?) ... Kakorkoli že ... Tako Iron Studios predstavlja Deadpool - Marvel Comics - BDS Art Scale 1/10 - Iron Studios, spektakularen kip, ki ga je odobril nadzor kakovosti \"Pool\".

Z dodatno zamenljivo glavo prihaja Deadpool, da bi dopolnil dioramo bitke Možje X, poleg tega pa dobro deluje tudi posamično, saj lik deluje bolj redno, lahko sestavlja različne scenarije po želji zbiralca, na različnih straneh , kot zavezniški junak Mož X, njegova najpogostejša vloga, kot sovražni plačanec, konec koncev, če Magneto dobro plača, kot muka Cablea, njegovega prvotnega tekmeca v stripih ... Kdo ve? Navsezadnje je Deadpool nepredvidljiv.

Cached: Fri, 18 Oct 2024 05:24:46 GMT