VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeDidaktične igračeIgrače z nalepkami (12 kompletov) | STICKYFUN Ocean

Igrače z nalepkami (12 kompletov) | STICKYFUN Ocean

ID: 21302266
9,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 12.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Mormark
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Z nalepkami sprostite domišljijo in učenje! Spodbudite ustvarjalnost z 12 živahnimi nalepkami EVA. Starost 3-12 let. Enostavno odlepljanje in vrhunska kakovost. Raziskujte, ustvarjajte, uživajte!

 

 

Sprostite svet domišljije in učenja!

Potopite se v svet ustvarjalnosti z našimi igračami z nalepkami STICKYFUN! Ti kompleti 3D sestavljank, od katerih je vsak opremljen z 12 živahnimi nalepkami EVA, so zasnovani tako, da bodo v otroku spodbudili domišljijo kot še nikoli prej.

🌟 Spodbuja domišljijo:

Opazujte, kako se bo otrokova ustvarjalnost razcvetela, ko bo oživil te očarljive nalepke. Od prikupnih živali do očarljivih oblik, te nalepke bodo spodbujale njihova domišljijska potovanja.

🌈 Raziskujte barve in oblike:

Učenje še nikoli ni bilo tako zabavno! Ko se bo vaš otrok ukvarjal s temi nalepkami, bo naravno odkril spekter barv in različnih oblik, hkrati pa bo razvijal bistvene koordinacijske in kognitivne sposobnosti rok in oči.

🌟 Vrhunska kakovost:

Varnost je naša prednostna naloga. Zadnja stran vsakega lista nalepk se ponaša z lastnim lepilom, zato jih je enostavno odlepiti in nalepiti. Ne potrebujete umazanega lepila, naš gost, mikroporozen gumijast material EVA pa je popolnoma neškodljiv.

 

🤚 Enostavno luščenje:

Starši, veselite se! Te nalepke se brez težav odstranijo z roko, kar vašemu malčku zagotavlja nemoteno igro. Izberite varne materiale, ki podpirajo rast vašega otroka.

🧒 Starost 3-12 let:

Naše igrače z nalepkami so posebej izdelane za otroke, stare od 3 do 12 let. Niso le igrače, temveč orodja za zabavno učenje in ustvarjalno izražanje. Poleg tega je v kompletu 12 kosov, ki poskrbijo za nadaljevanje zabave!

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Velikost: 21 cm * 14,5 cm
Teža: 760 g
Material: 760 g: Material: odebeljena mikroporozna guma EVA
Primerno za otroke, stare od 3 do 12 let.
Komplet vsebuje: EVA igrače z nalepkami (12 kosov v kompletu)

Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
3+
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:19:33 GMT