VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

Hladni nastavek za bliskavico

ID: 21276744
8,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 28.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta črni lepotec, izdelan iz vrhunske aluminijeve zlitine, se brezhibno integrira z nastavitvijo vašega fotoaparata in ponuja neskončne možnosti za ustvarjalne konfiguracije osvetlitve.

 

Univerzalna združljivost: Cold Shoe Mount je prilagojen za dodatke za vroče nastavke s tremi glavami, zaradi česar je idealna izbira za izboljšanje zmogljivosti vašega fotoaparata.

Vrhunska aluminijeva zlitina: ta nosilec, izdelan iz visokokakovostne aluminijeve zlitine, nudi vzdržljivost in stabilnost, hkrati pa ohranja vašo namestitev lahko in enostavno za upravljanje.

Kompakten in lahek: Cold Shoe Mount je kompakten in lahek, kar zagotavlja brezhibno integracijo v vaš komplet fotoaparata.

Vsestranska razširitev: razširite svoje ustvarjalne možnosti z uporabo nastavka Cold Shoe za pritrditev dodatkov, kot so mikrofoni, luči LED ali zunanje bliskavice, tako da lahko posnamete odlične fotografije v katerem koli scenariju.

Enostavna namestitev: uporabniku prijazen dizajn zagotavlja hiter in enostaven postopek namestitve, tako da se lahko osredotočite na zajemanje popolnega trenutka brez težav.

Specifikacije S :

Črna barva

Velikost: 3x1,9x1,7 cm

Material: aluminijeva zlitina

Paket vključuje:

1 x nastavek za bliskavico

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 18 Oct 2024 04:01:27 GMT