VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiOgrevanje, hlajenje & kvaliteta zrakaVzdrževanje zrakaVlažilniki in osvežilnikiHladilnik zraka 4-v-1 ventilator/vlažilec/čistilec zraka z LED belo

Hladilnik zraka 4-v-1 ventilator/vlažilec/čistilec zraka z LED belo

ID: 21264627
28,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Hladilnik zraka ni le priročna majhna klimatska naprava, ampak tudi namizni ventilator, vlažilec/čistilec zraka in LED razsvetljava za vzdušje. Lahko se nagiba, ventilator pa je nastavljiv v 3 stopnjah.

 

Večfunkcijska naprava 4 v 1: Hladilnik zraka ni le priročna majhna klimatska naprava, ampak tudi namizni ventilator, vlažilec/čistilec zraka in LED razsvetljava za vzdušje. Mali hladilnik zraka lahko uporabljate vse leto – poleti vas hladi, jeseni in pozimi pa vlaži suh zrak.

Velika kapaciteta: rezervoar za vodo zadostuje za 8 ur. Zračno hlajenje lahko deluje neprekinjeno več ur, da vas ponoči hladi za dober spanec. Ventilator lahko usmerite in nastavite na 3 stopnje.

Večbarvna razpoloženjska lučka: Mini hladilnik zraka je opremljen s 7 barvnimi LED lučkami, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam.

Kompakten in varen: Hladilnik/vlažilec zraka je majhen in lahek, zaradi česar je popoln za uporabo na potovanjih ali kampiranju. Ventilator je izdelan iz visokokakovostnih materialov z zaprtimi lopaticami in ga lahko varno uporabljate, tudi če imate otroke ali hišne ljubljenčke.



Tehnični podatki:
Barva: Bela
Velikost: 166 x 152 x 145 mm
Material: plastika
Prostornina rezervoarja za vodo: 375 ml

Priključi se v električno vtičnico z napajalnikom 5 V/1 A (ni za ponovno polnjenje)


Paket vključuje:

1 x zračni hladilnik 4-v-1

1 x napajalni kabel

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 18 Oct 2024 04:08:32 GMT