Išči
Big BangIzdelkiVse za živaliMačkeHladilna podloga za hišne ljubljenčke – nepogrešljiva poletna oprema za udoben hišni ljubljenček M

Hladilna podloga za hišne ljubljenčke – nepogrešljiva poletna oprema za udoben hišni ljubljenček M

ID: 21280378
19,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 21.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Poskrbite, da bo vašemu hišnemu ljubljenčku vse poletje hladno in udobno z našo hladilno podlogo za hišne ljubljenčke. Ta podloga, izdelana iz zračne mrežaste tkanine in hladilne tkanine, zagotavlja popolno udobje in olajšanje pred vročino.

 

Zračna in udobna: izdelana iz zračne mrežaste tkanine, naša hladilna podloga za hišne ljubljenčke zagotavlja optimalno kroženje zraka, tako da je vaš kosmati prijatelj hladen in udoben tudi v najbolj vročih dneh. Mehka in prijetna površina zagotavlja sproščujočo izkušnjo, da se vaš ljubljenček spočije in dobro spi.

Vodoodporen in enostaven za čiščenje: Naša hladilna podloga za hišne ljubljenčke je zasnovana za priročnost. Zaradi vodoodpornega materiala je čiščenje enostavno - preprosto obrišite morebitno umazanijo ali razlitja. Podloga je tudi lahka in zložljiva, kar omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje na potovanje ali izlete v park.

Vsestranski in varen: ta hladilna podloga je popolna za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Postavite ga na tla, v zaboj vašega ljubljenčka, na kavč ali celo v avto. Nestrupeni materiali so varni za hišne ljubljenčke vseh starosti in velikosti ter jim zagotavljajo hladen in udoben kotiček za sprostitev.

Tehnični podatki:

Barva: Rjava

Velikost: M: 60x50x1 cm

L: 100x7x1 cm

XL: 70x50x1 cm

Material: hladilna tkanina + pran bombaž (polnilo) + mrežasta tkanina

Paket vključuje:

1 x Hladilna podloga

Tehnične podrobnosti
Spalna oprema za živali
postelja
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:37:39 GMT