VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domVrtno pohištvoVrtni stoliHANAH HOME Pyramid Big Bed Pouf - Green vrtna sedežna vreča

HANAH HOME Pyramid Big Bed Pouf - Green vrtna sedežna vreča

ID: 21109016
-25 %
78,99 €
59,24 €
Prihranek  19,75 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pyramid Big Bed Pouf - Green

 

Doživite popolno udobje in sprostitev z našo sedežno vrečo. Ta neverjeten izdelek je zasnovan tako, da v vaš zunanji prostor vnese veselje in spokojnost.

Upočijte se v slogu

Predstavljajte si, da se potopite v oblak čiste blaženosti, ko se namestite v našo vrtno vrečo. Njegova ergonomska zasnova zagotavlja optimalno podporo telesu, tako da se lahko popolnoma sprostite in pozabite na dnevni stres. Ne glede na to, ali berete knjigo, uživate v skodelici čaja ali preprosto uživate v soncu, bo naša vreča za sedenje postala vaš najljubši kotiček na vrtu.

Okolju prijazen in vzdržljiv

Skrbimo za okolje, zato je naša vrtna vreča izdelana iz 100 % recikliranega stiropora visoke gostote. Z izbiro našega izdelka ne vlagate le v svoje udobje, temveč tudi v trajnostno prihodnost. Trpežna poliestrska tkanina ni le mehka na otip, temveč tudi vodoodporna, kar zagotavlja, da bo vaša sedežna vreča ostala v odličnem stanju tudi med nepričakovanim dežjem.

Stilen in vsestranski

Naša vrtna sedežna vreča s svojo enobarvno zeleno barvo in sodobnim dizajnom doda pridih prefinjenosti vsakemu zunanjemu prostoru. Ne glede na to, ali imate tradicionalni vrt ali sodobno teraso, se ta sedežna vreča gladko zlije z okolico. To ni le kos pohištva, temveč izjava o slogu in okusu.

Tehnični podatki:

  • Dolžina: 145 cm
  • Višina sedeža: 35 cm
  • Širina sedeža: 90 cm
  • Sistem skritih in dvojnih zadrg za večjo varnost in udobje
  • Največja nosilnost: 200 kg
  • Reciklirana stiroporna pena (EPS) z gostoto med 7 in 20
  • Barva: zelena

Z našo sedežno vrečo nadgradite svojo izkušnjo na prostem. Privoščite si udobje, slog in trajnost v enem. Naročite jo še danes in spremenite svoj vrt v oazo sprostitve.

Tehnične podrobnosti
Barva
zelena
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:34:35 GMT