Išči

HANAH HOME Piffa - White kopalniška omarica

ID: 20867470
-35% S KODO: UAU-DOM
199,99 €

ali od 15,14 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od srede, 27.11. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

HANAH HOME Piffa - White kopalniška omarica

 

Preoblikujte svoj prostor z večnamensko omaro

Če želite svojemu domu dodati pridih elegance in funkcionalnosti, si oglejte našo večnamensko omaro. Ta vsestranski kos pohištva je zasnovan tako, da izpolnjuje vse vaše potrebe po shranjevanju, hkrati pa vsakemu prostoru doda sodoben in eleganten pridih.

Skrbite za okolje brez nereda

S štirimi prostornimi predali in številnimi policami ta omara zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje vseh vaših stvari. Poslovite se od natrpanih pultov in neurejenih sob ter pozdravite čist in urejen življenjski prostor. Ne glede na to, ali potrebujete oblačila, knjige ali gospodinjske potrebščine, ta omara vas bo poskrbela za vse.

Izboljšajte dekoracijo svojega doma

Zaradi enobarvne zasnove se ta omarica brez težav zlije s katerim koli slogom notranjosti. Njen eleganten in sodoben videz vašemu domu doda pridih prefinjenosti, zato je popoln dodatek za vašo dnevno sobo, spalnico ali pisarno. Bela barva dodaja občutek svežine in svetlosti ter ustvarja vabljivo vzdušje.

Povečajte svoj prostor

Ta omarica ne ponuja le dovolj prostora za shranjevanje, temveč jo lahko pritrdite tudi na steno, s čimer prihranite dragocen prostor na tleh. Zaradi svojih kompaktnih dimenzij - 100 cm širine, 82 cm višine in 35 cm globine - je idealna za majhna stanovanja ali prostore z omejenim prostorom.

Tehnični podatki:

  • Vrsta izdelka: Večnamenska omarica
  • Material: Material: 100% melaminirana iverna plošča
  • Debelina: 18 mm
  • Širina: 100 cm
  • Višina: 82 cm
  • Globina: 35 cm
  • Barva: bela
  • Značilnosti: Bela: 4 predali, številne police, lahko se pritrdi na steno
  • Koncept: Vgrajen je v prostor za shranjevanje, ki ga je treba prilagoditi, da bi ga bilo mogoče uporabiti za shranjevanje: Sodobno - novost.

Prenovite svoj bivalni prostor z našo večnamensko omaro in izkusite popolno kombinacijo funkcionalnosti in sloga. Naročite zdaj in svoj dom spremenite v oazo brez nereda.

Tehnične podrobnosti
Barva
bela
Širina [cm]
100
Višina [cm]
82
Dolžina [cm]
35
Cached: Tue, 22 Oct 2024 10:49:15 GMT