Išči

HANAH HOME MDL0101 kopalniška omarica

ID: 20868448
-35% S KODO: UAU-DOM
180,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od srede, 27.11. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

HANAH HOME MDL0101 kopalniška omarica

 

Preoblikujte svoj prostor z večnamensko omaro

Ste utrujeni od nereda in neorganiziranosti v svojem domu? poiščite našo večnamensko omaro, ki bo rešila vse vaše težave s shranjevanjem. Ta vsestranski kos pohištva je zasnovan tako, da bo spremenil vaš prostor in vam zagotovil veliko možnosti shranjevanja, hkrati pa bo vsakemu prostoru dodal pridih elegance.

Neprimerljiva kakovost in vzdržljivost

Naša večnamenska omarica je izdelana iz 100-odstotno melaminirane iverne plošče in je primerna za dolgo uporabo. Z debelino 18 mm je ta omarica robustna in lahko prestane preizkus časa. Poslovite se od krhkega pohištva, ki po nekaj mesecih razpade - naša omarica je tu, da ostane.

Neomejene možnosti shranjevanja

S številnimi policami in dodatnim prostorom za shranjevanje ta omara ponuja neskončne možnosti za organizacijo vaših stvari. Ne glede na to, ali potrebujete prostor za shranjevanje knjig, razstavljanje najljubših dekorativnih kosov ali shranjevanje osnovnih potrebščin na dosegu roke, vas naša večnamenska omara pokriva.

Povečajte svoj dekor s pridihom elegance

Ta omarica z elegantnim in brezčasnim dizajnom se brez težav vključi v vsak slog notranjosti. Izrazita bela barva vašemu prostoru doda pridih prefinjenosti ter ustvari čist in sodoben videz. Ne glede na to, ali imate sodobno ali tradicionalno estetiko, bo naša večnamenska omara vaš dekor povzdignila v nove višave.

Tehnični podatki:

  • Material: Material: 100 % iverna plošča, prevlečena z melaminom
  • Debelina: 18 mm
  • Širina: 62,5 cm
  • Višina: 155 cm
  • Globina: 35 cm
  • Barva: bela

Ne zamudite priložnosti za preoblikovanje svojega prostora z našo večnamensko omaro. Poslovite se od nereda in pozdravite čudovito urejen dom. Naročite svojo še danes in izkusite razliko, ki jo lahko vnese v vaše življenje.

Tehnične podrobnosti
Barva
bela
Širina [cm]
62.5
Višina [cm]
155
Dolžina [cm]
35
Cached: Tue, 22 Oct 2024 10:30:22 GMT