Išči

HANAH HOME Albina - White kopalniška omarica

ID: 20868555
-35% S KODO: UAU-DOM
206,99 €

ali od 10,12 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od srede, 27.11. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Albina - White

 

Preoblikujte svoj prostor z večnamensko omaro

Ste utrujeni od nereda in neorganiziranosti v svojem domu? poiščite našo večnamensko omaro, ki bo rešila vse vaše težave s shranjevanjem. Ta vsestranski kos pohištva je zasnovan tako, da v vaš življenjski prostor vnese funkcionalnost in slog.

Izkusite eleganco melaminirane iverne plošče

Ta omarica je izdelana iz 100-odstotno melaminirane iverne plošče in je trajna. Visokokakovostni material zagotavlja trpežnost in odpornost proti obrabi, zato je idealna za vsakodnevno uporabo. Njena gladka in gladka površina doda pridih elegance vsakemu prostoru, medtem ko se bela(e) barva(e) brez težav zlije(jo) s katerim koli obstoječim dekorjem.

Skrbite za eleganten in urejen dom

Ta omarica s svojim obsežnim prostorom za shranjevanje spreminja pravila igre, ko gre za organizacijo vaših stvari. Ne glede na to, ali potrebujete prostor za shranjevanje knjig, razstavljanje okrasnih predmetov ali skrivanje nujnih stvari, vas bo ta večnamenska omara poskrbela. Njene prostorne police in predali so popolna rešitev za vse vaše potrebe po shranjevanju.

Svoj bivalni prostor izboljšajte z železnimi nogami

Ta omara ni le praktična, temveč z železnimi nogami vašemu domu doda tudi sodoben pridih. Robustne noge zagotavljajo stabilnost in povzdignejo celotno zasnovo omare, zaradi česar bo ta v vsakem prostoru predstavljala poseben kos.

Tehnični podatki:

  • Material: Material: 100 % iverna plošča, prevlečena z melaminom
  • Debelina: 18 mm
  • Širina: 65 cm
  • Višina: 140 cm
  • Globina: 35 cm
  • Noge: železo
  • Barva: bela

Ne zamudite priložnosti, da z našo večnamensko omaro spremenite svoj prostor. Naročite zdaj in doživite popolno kombinacijo funkcionalnosti in sloga v svojem domu.

Tehnične podrobnosti
Barva
bela
Cached: Tue, 22 Oct 2024 10:46:54 GMT