Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoPriprava mizeGUSTAV KLIMT KROŽNIKI DESERTNI PORCELAN 2/1 V DARILNI ŠKATLI - THE KISS

GUSTAV KLIMT KROŽNIKI DESERTNI PORCELAN 2/1 V DARILNI ŠKATLI - THE KISS

ID: 21211912
16,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 24.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bima shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
GUSTAV KLIMT KROŽNIKI DESERTNI PORCELAN 2/1 V DARILNI ŠKATLI - THE KISS

 

Komplet dveh desertnih krožnikov KISS Classic po navdihu Gustava Klimta, del serije Art Gallery, izdelan iz New Bone China porcelana ki ga zaznamuje naravna kremno bela barva z mehkim sijajem ter izjemno močjo in vzdržljivostjo, hkrati pa ohranja lahkotnost. in prefinjenost.

CELOTNA SERIJA GUSTAV KLIMT TUKAJ!

Nakup desertnega krožnika Gustav Klimt ki ga je navdihnil "Poljub" je lahko privlačna možnost iz različnih razlogov:

  • Estetska privlačnost: Gustav Klimt je bil znan po svojem bogatem in osupljivem slogu art nouveau. Njegovo delo "The Kiss" je ikonično in privlačno. Z nakupom teh krožnikov dobite estetsko privlačen in eleganten izdelek ki bo zagotovo pritegnil pozornost in polepšal vašo mizo.
  • Izvirno darilo: Ti krožniki v darilni škatli so lahko odlično darilo za ljubitelje umetnosti, še posebej tiste ki cenijo Klimtova dela. To darilo lahko izrazi vašo pozornost in spoštovanje umetnosti in kulture.
  • Eleganca in kvaliteta: Porcelanasti krožniki so kvalitetni in dolgotrajni. Poleg tega da so lepi, so praktični za postrežbo sladic in drugih jedi, poleg tega pa so enostavni za vzdrževanje.
  • Zbiranje: Če ste zbiralec umetnin, lahko ti krožniki postanejo pomemben dodatek k vaši zbirki umetniških spominkov.
  • Dekoracija in ambient: Poleg serviranja lahko ti krožniki služijo tudi kot okras v vašem domu. Lahko jih postavite na mize, obesite na steno ali uporabite na druge kreativne načine, da v prostor vnesete umetniški pridih.
  • Praktična uporaba: Ti krožniki so poleg dekoracije tudi praktični. Uporabljajo se lahko za postrežbo sladic, tort, sadja ali drugih dobrot ob posebnih priložnostih ali za vsakodnevno uživanje.

Slika "Poljub" iz leta 1908 Gustava Klimta velja za del dunajske secesije. Delo je narejeno iz zlatih lističev in prikazuje par, izgubljen v ljubečem objemu ki se nagiba k poljubu.

Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:19:41 GMT