VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeŽari & priborPeči za pizzeGRILL KING 12" plinska rotacijska pizza pečica + bogata oprema v setu

GRILL KING 12" plinska rotacijska pizza pečica + bogata oprema v setu

ID: 21139372
UAU CENA
244,30 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 13.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: LONCI IN POKLOPCI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Skupna površina: 350×350 mm Največja moč gorilnika: 4,2 KW, 14500 BTU Pečica ni združljiva z zemeljskim plinom. Dimenzije kamna za pico: 320×10 mm Dimenzije zložljive lopatice za pico 630x305x1,5 mm Regulator plina s cevjo dolžine 1 m, 30 mBar Najvišja temperatura 500°. Pecite svežo 12-palčno pico na kamnu za pico v samo 1 minuti. Pečica se segreje od 0° do 500°C v samo 15 minutah. Embalaža iz ekološkega materiala. Preprosto prenosljiva, tehta le 10,5 kg. Dimenzije pečice (Š x V x G): 410x197x690 mm. Zunanja ovojnica je črna. Pečica je primerna samo za uporabo na prostem.

 

Pečica za pico Grill King z vrtljivim kamnom za pico bo poskrbela za popolno hrustljavo skorjico v vseh 360 stopinjah.

  • Ročaj za ročno obračanje kamna. Za popolne rezultate večkrat obrnite ročaj med peko pice.

  • Vgrajen sistem Flame Safety Device (FSD), ki samodejno prekine dovod plina, če plamen v peči ugasne.

  • Material ohišja: hladno valjano jeklo s praškastim premazom, odpornim na visoke temperature.

  • Notranjost: nerjaveče jeklo.

  • Sprednji del: iz litega aluminija.

  • Zložljive aluminijaste noge s pnevmatikami proti zdrsu in možnostjo zaklepanja.

  • Enostaven vžig plina z enim dotikom, brez dima in z enako učinkovitostjo kot pri štedilniku na drva

  • Peč za pico lahko prižgete brez vžigalic pri normalnem delovanju, medtem ko je držalo za vžigalice le rezervno orodje v primeru neuspešnega vžiga v nekaterih okoliščinah, ni nujno orodje za peč.

  • Plinski pogon za največjo enostavnost in nadzor.

  • Sestavljanje ni potrebno, razgrnite noge, vstavite kamen za peko in vključite pečico.

  • Pokrov pečice je vodoodporen in odporen na UV žarke ter ščiti pečico, ko ni v uporabi.

Navodila za uporabo plinske pečice Grill King 12″

Zunanje pečice za pico so postale izjemno priljubljene po vsem svetu. Peč za pico Grill King omogoča vsakomur, da postane pravi mojster pice (pizzaiolo) v udobju lastnega dvorišča.

Dinamika sodobnega življenja in naraščajoče zanimanje za kuhanje doma sta spodbudila povpraševanje po inovativnih kuhinjskih aparatih. Grill King prinaša možnost priprave prave pice, kot tiste iz picerije, s hitrostjo, okusom in preprostostjo, nad katero so navdušeni tako odrasli kot otroci.

Ena izmed ključnih prednosti pečice za pico Grill King je izjemno kratek čas peke. Le 1 do 1,5 minute je dovolj, da je pica popolnoma pečena, obdrži svežino sestavin in okus pristne pice.

Peč za pico Grill King ni omejena na uporabo le na dvorišču. Je vsestransko uporaben in idealen za kuhanje na prostem na potovanjih in piknikih, saj zagotavlja, da boste uživali v sveži hrani v vsakem okolju.

Poleg pice vam ta pečica omogoča peko mesa, zelenjave, peciva in drugih jedi. Za to priložnost je potrebno uporabiti primerne ponve zaradi visoke temperature, ki jo pečica doseže.

Ena izmed ključnih prednosti pečice za pico Grill King je njena prenosljivost. Tehta le 10,5 kg, kar pomeni, da jo lahko preprosto premikate in uporabljate na različnih mestih. Hitra priprava je tudi ena od prednosti te pečice za pico. V samo 15 do 20 minutah se pečica segreje na delovno temperaturo celo 500°C, kar zagotavlja optimalne pogoje za popolno peko. Temperaturo peke pice lahko prilagajamo glede na vrsto pice. Temperaturno območje se giblje od 400°C do 500°C, kar zagotavlja natančnost in nadzor pri peki.

Grill King ima pestro ponudbo opreme, ki je priložena pečici. Kamen za peko, perforirana zložljiva lopatka, regulator plina s cevjo ter zaščitna in prenašalna torba zagotavljajo uporabnikom vse, kar potrebujejo za popolno izkušnjo.

Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:36:44 GMT