Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoKuhinjska posodaGRANITNA PONEV ZA 4 JAJČKA BLACK&WOOD 199006

GRANITNA PONEV ZA 4 JAJČKA BLACK&WOOD 199006

ID: 21165232
24,77 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 8.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 3 ponudbe od 25.33 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
GRANITNA PONEV ZA 4 JAJČKA BLACK&WOOD 199006

 

Protilepljiva granitna ponev s premerom 26 cm in 4 luknjami. Popoln za pripravo palačink, palačink in jajčk. Primerno za vse vrste štedilnikov in primerno za pomivanje v pomivalnem stroju v občutljivem programu.
  • UPORABNO - Ponev idealna za pripravo ocvrtih jajc in palačink. Ponev iz linije Black&Wood s premerom 26 cm in štirimi namenskimi luknjicami premera 9,5 cm omogoča popolno obliko vaše posode. Zunanje mere: dolžina 46,5 cm, višina ponve 0,5 cm, višina z ročajem 5,5 cm.
  • SLABO
  • niske in okusne jedi z minimalno količino maščob. Opremljen z ročajem iz najkakovostnejšega trpežnega materiala, ki posnema les.
  • VARČEVANJE Z ENERGIJO - Odlična prevodnost materiala odpravlja toplotne izgube in s tem prihrani čas za pripravo jedi. Ponev je zasnovana tako, da se toplota enakomerno porazdeli po njeni površini.
  • ZANESLJIVO - Ponev zagotavlja hitro in enakomerno cvrtje, kar prihrani energijo. Popoln za cvrtje in dušenje. Pripravimo lahko ocvrta jajca, palačinke in naše najljubše palačinke v popolni okrogli obliki.
  • FUNKCIONALNO - Primerno za plinske, električne, keramične, halogenske in indukcijske kuhalnike. Ponev je enostavna za čiščenje in primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Ergonomski in nedrseč ročaj zagotavlja udobno in varno uporabo ter trden oprijem med kuhanjem. Ponev je opremljena tudi s praktično luknjo, ki omogoča, da jo obesite na primer na kuhinjsko prečko. Ta funkcionalna rešitev olajša shranjevanje in prihrani prostor v kuhinji.

Ponev z jajčnim premazom proti prijemanju edinstvenega, brezčasnega videza. Ponev ima modno kombinacijo črne in lesa, zaradi česar je v kuhinji videti impresivno. Ponev ima štiri namenske luknje, ki vam omogočajo da dobimo popolno, okroglo obliko.obliko posod.Z njegovo pomočjo lahko spečete okusna ocvrta jajčka,vaše najljubše zajtrkovalnice ali mini palačinke. Nenadomestljiv v vsaki kuhinji, olajša kuhanje in daje posodam popoln videz.Izdelan iz najkakovostnejših materialov bo ob pravilni uporabi služil več let. Originalni izdelek Vilde iz linije Black and Wood.Proizveden v skladu z evropskimi standardi.

Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:21:26 GMT