VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiDomEnergijaDodatki za energijoGlacier baterija EcoFlow dodatna baterija

Glacier baterija EcoFlow dodatna baterija

ID: 20517338
424,71 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 25.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 1 ponudba od 299.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Dodatna baterija za hladilnik EcoFlow GLACIER.

 

EcoFlow Glacier je prenosni hladilnik, ki vam omogoča, da ohranjate hrano in pijačo hladno kjerkoli že ste. Če želite še dodatno podaljšati njegovo uporabo, pa lahko v podjetju EcoFlow kupite tudi dodatno baterijo, ki vam bo omogočila, da boste hladilnik lahko uporabljali še dlje časa.

Ta baterija je zasnovana za zagotavljanje najvišje kakovosti in trajnosti. Narejena je iz vrhunskih materialov, ki omogočajo izjemno učinkovito shranjevanje energije. Baterija je tudi varna in zanesljiva, zato se ne boste nikoli morali skrbeti za svojo varnost med uporabo.

Z nakupom dodatne baterije za EcoFlow Glacier boste pridobili še več svobode pri uporabi hladilnika. Ne boste več odvisni od vira električne energije in si boste lahko privoščili daljša potovanja ali izlete brez skrbi, da bi hrana in pijača na vašem hladilniku ostala brez hladu.

Baterija je enostavna za uporabo, saj se z lahkoto pritrdi na hladilnik. Poleg tega pa je tudi prenosna, zato jo lahko vzamete s seboj kamorkoli greste. Z njo boste vedno pripravljeni na nove avanture in dogodivščine.

Nakup dodatne baterije za EcoFlow Glacier je torej odlična naložba za vse, ki želijo še več svobode pri uporabi svojega prenosnega hladilnika. Ne samo, da boste podaljšali njegovo uporabo, ampak boste tudi pripravljeni na vsako situacijo, ne glede na to, kje se boste nahajali.

Tehnične podrobnosti
element solarne elektrarne
baterija
Cached: Fri, 18 Oct 2024 08:43:58 GMT