VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Gel polvložki in komplet petnih blazin MultiColor

ID: 21297763
9,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 9.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izboljšajte udobje svojih čevljev z našim kompletom polvložkov in blazinic za peto z gelom. Ti vložki z zračno žametno tkanino JP in protizdrsnim gel materialom zagotavljajo vpijanje znoja, stabilnost in blaženje udarcev.

 

Dihanje in vpijanje znoja: žametna tkanina JP in zračna zasnova polovičnih vložkov učinkovito odvajata vlago in ohranjata vaša stopala suha in udobna ves dan ter preprečujeta vonj in nelagodje, ki ga povzroča znoj.

Proti zdrsu in blaženje udarcev: gel material in nedrseča zasnova polovičnih vložkov zagotavljata odličen oprijem in stabilnost ter preprečujeta, da bi vaša stopala v čevljih drsela naprej. Gel ponuja tudi blaženje in blaženje udarcev, zmanjšuje pritisk na prednji del stopala in povečuje udobje.

Vsestranski in večnamenski: Ta komplet vključuje polovične vložke in petne blazine, ki ustrezajo različnim potrebam in vrstam čevljev. Samolepilna podlaga zagotavlja enostavno namestitev in varno prileganje. Vložki in blazine so pralni in ponovno uporabni, zaradi česar so praktična in higienska izbira.

Tehnični podatki:

Velikost: 10 x 7 x 0,6 cm, 9,6 x 3,3 x 0,5 cm

Material: Gel + JP Velvet

Paket vključuje:

4 x polovični vložki

4 x petne blazinice

Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:27:52 GMT