Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkegaming slušalke Edifier HECATE G2 II (bele)

gaming slušalke Edifier HECATE G2 II (bele)

ID: 20970462
43,01 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 7.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Na voljo še 3 ponudbe od 43.86 €-% s kodo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
gaming slušalke Edifier HECATE G2 II (bele)

 

Edifier G2 II igralne slušalke

Uživajte v dinamičnem igranju in ne dovolite, da vas nasprotnik preseneti. Igralne slušalke Edifier G2 II so opremljene s 50-milimetrskimi gonilniki, ki zagotavljajo kristalno čist zvok. Prostorski zvok 7.1 zagotavlja neverjetno poglobljeno izkušnjo, 6 mm elektretni mikrofon pa vam omogoča svobodno komunikacijo z drugimi igralci. Še več, barvita RGB osvetlitev ozadja daje izdelku edinstven občutek igranja.

Visokokakovosten zvok za globoko potopitev

Počutite se kot junak svojega najljubšega naslova in se še bolj potopite v igro. Gonilnik NdFeB naslednje generacije s kompozitno membrano zagotavlja jasen in podrobno bogat zvok visoke ločljivosti. Slušalke ponujajo tudi osupljiv prostorski zvok 7.1, tako da se lahko znajdete v igri, poiščete sovražnike in predvidite njihove poteze. Z Edifier G2 II boste z lahkoto na poti do zmage!

Prilagojeno potrebam igralca

Igrajte kolikor dolgo želite in ne bojte se utrujenosti. Slušalke Edifier G2 II odlikuje premišljena, ergonomska oblika. So neverjetno lahki in udobni. Posebej oblikovane ušesne školjke se tesno prilegajo vašim ušesom, a so dovolj mehke, da se izognete neprijetnemu pritisku. Po potrebi jih lahko tudi enostavno snamete in očistite ter jim tako podaljšate življenjsko dobo in preprečite razmnoževanje bakterij.

Kakovosten mikrofon - prosto načrtujte taktiko z drugimi igralci

Če uživate v spletnih igrah, zagotovo veste, kako pomembna je lahko komunikacija z drugimi igralci. Za pomoč pri komunikaciji z drugimi člani ekipe so slušalke G2 II opremljene z elektretnim vsesmernim mikrofonom z odpravljanjem šuma. Zahvaljujoč nastavljivemu dizajnu ga lahko preprosto prilagodite svojim potrebam. Ga trenutno ne potrebujete? Brez problema! Kadar koli ga lahko preprosto odstranite.

Gaming RGB osvetlitev ozadja

Zagotovite si slušalke, ki se popolnoma ujemajo z vašim stilom. G2 II je opremljen z izboljšano barvito LED osvetlitvijo ozadja. Dinamični svetlobni učinki bodo zagotovo pritegnili številne uporabnike. Dopolnite svojo igralno cono s funkcionalnim, a elegantnim dodatkom in uživajte v vsaki igri. Gaming slušalke Edifier vam bodo pomagale podirati nove rekorde!

Združljivo z vašo opremo

Ne glede na to, na kateri opremi igrate - z Edifierjem lahko skoraj vedno uživate v zvoku najvišje kakovosti. Slušalke G2 II so združljive z večino priljubljenih naprav, ki so na voljo na trgu. Popolnoma delujejo ne samo z računalniki in prenosniki, ampak tudi s konzolami, kot je PS4. Vklopite svojo najljubšo igro, nadenite si nove slušalke in se odpravite osvajat še eno domišljijsko deželo!

Komplet vsebuje:

  • Slušalke
  • Mikrofon
  • Goba za mikrofon
  • Navodila za uporabo
Proizvajalec Edifier
Model G2 II
Voznik Φ50 mm dinamično
Frekvenčni odziv 20Hz-20kHz
Občutljivost 98 dB
Impedanca 32Ω
Mikrofon Vsesmerno
Utež 266 g
Dolžina kabla 2,5 m
Vnos USB
barva Bela
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
gaming
Barva
bela
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 23 Oct 2024 13:27:18 GMT