ČRNI PETEK - UJEMI ZADNJE DNEVE POPUSTOV!
French Press HARIO steklen - z dodatki pravega lesa OLJKE, z vložki iz nerjavečega stekla.
Prostornina 600 ml.
Znana tudi kot Melior, kavna infuzija, ki jo pridobimo s French Press je narejena po meri za vas: zaradi njene raznolikosti pridobimo kavo različnih intenzivnosti, glede na čas infuzije. Udoben, praktičen in enostaven za uporabo, French Press je idealen za prvi pristop k filter kavi.
Te zanima celoten postopek priprave? KLIKNI!
French Press lahko uporabite tudi za penjenje mleka za kapučino ali latte. Kako to narediti? French Press HARIO steklen - z dodatki pravega lesa OLJKE, z vložki iz nerjavečega stekla. Prostornina 600 ml. Znana tudi kot Melior, kavna infuzija, ki jo pridobimo s French Press je narejena po meri za vas: zaradi njene raznolikosti pridobimo kavo različnih intenzivnosti, glede na čas infuzije. Udoben, praktičen in enostaven za uporabo, French Press je idealen za prvi pristop k filter kavi. Te zanima celoten postopek priprave? KLIKNI! French Press lahko uporabite tudi za penjenje mleka za kapučino ali latte. Kako to narediti?
Najpomembnejša stvar je segreto mleko (vendar ne kuhano, ampak naj bo približno 60-65 stopinj, saj je najslajše in se zlahka speni).
Ko mleko nalijete v Cafe Press, ga približno minuto precej močno stepajte s pomočjo batnega mešalnika.
Potegnite bat in premešajte, nežno udarite vrč po mizi, da ne bi ločili mlek…
Najpomembnejša stvar je segreto mleko (vendar ne kuhano, ampak naj bo približno 60-65 stopinj, saj je najslajše in se zlahka speni).
Ko mleko nalijete v Cafe Press, ga približno minuto precej močno stepajte s pomočjo batnega mešalnika.
Potegnite bat in premešajte, nežno udarite vrč po mizi, da ne bi ločili mleka in pene, nato mleko prelijte v skodelico pripravljene kave in uživajte v okusu slastnega kapučina v udobju svojega doma!