Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreFOOTBALL MANAGER 25 igra za PC

FOOTBALL MANAGER 25 igra za PC

ID: 21547497
-10 % PREDNAROČILONovo
59,99 €
53,98 €
Prihranek  6,01 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma 25.11.2024.
Osebni prevzem - spletni nakup*
predvidoma 25.11.2024.
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Football Manager 25 prinaša revolucijo v svet nogometnega vodenja. Po dveh desetletjih inovacij se začenja nova era, ki bo navdušila tako nove kot dolgoletne oboževalce serije.

 

Vsaka kariera se začne z izbiro, tokrat pa je ta izbira večja kot kdajkoli prej. Z največjo bazo igralcev in klubov v zgodovini serije lahko izbirate med še več ligami in državami. Novo licencirana Premier liga prinaša neprimerljivo raven pristnosti in vam omogoča, da se pomerite v najprestižnejši ligi na svetu. Prvič doslej se seriji pridružuje tudi ženski nogomet, popolnoma integriran z moškim – en svet, en ekosistem.

FM25 je poln novih funkcij in izboljšav, ki vas bodo še globlje potopile v svet nogometnega vodenja:

Novi grafični pogon Unity prinaša osupljivo vizualno predstavitev z realističnimi volumetričnimi animacijami igralcev, ki temeljijo na resničnih tekmah. Občutite strast vsakega trenutka na igrišču z največjim tehničnim in vizualnim napredkom v zgodovini serije.

Prenovljen uporabniški vmesnik je zdaj še bolj intuitiven in prilagojen vašim potrebam, saj vam zagotavlja ključne informacije takrat, ko jih najbolj potrebujete.

Razširjeni Data Hub ponuja globlji vpogled v statistiko in zmogljivosti, kar vam omogoča analizo vsakega vidika igre vaše ekipe.

Novi taktični vpogledi vam omogočajo natančnejše prilagajanje strategije, kar vam daje prednost pred nasprotniki.

Izboljšan sistem skavtinga in prestopov vam omogoča večji nadzor nad odkrivanjem in pripeljevanjem novih talentov. S personaliziranimi poročili skavtov in naprednimi orodji za analizo igralcev je zdaj lažje kot kdajkoli prej zgraditi ekipo svojih sanj.

Naprednejši AI menedžerji so zdaj inteligentnejši in bolj odzivni, kar zagotavlja zahtevnejšo in dinamično igro.

Možnost medplatformnega igranja (cross-play) vam prvič omogoča, da tekmujete s prijatelji, ne glede na to, na kateri platformi igrajo.

Preizkusite svoje taktične sposobnosti ali postopoma razvijajte svoj edinstven slog igre. Uživajte v gledanju, kako vaša ekipa igra nogomet natanko tako, kot ste si zamislili. Ne glede na izzive, ki vas čakajo na igrišču in zunaj njega, bo vsak trenutek še bolj realističen in vznemirljiv zahvaljujoč naprednim tehničnim in vizualnim izboljšavam.

Odkrijte novo ero nogometnega vodenja, ki vas bo popeljala v samo srce igre in prebudila strast, ki je ne more ponuditi nobena druga igra. Pripravite se, da boste svojo igro zaživeli kot še nikoli doslej.

Tehnične podrobnosti
Medij
DVD
Zvrst igre
šport
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
3+
3D tehnologija
da
Igralna platforma
PC
Cached: Sun, 06 Oct 2024 05:17:18 GMT