VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časeMobilnostElektrična dvokolesa/rolkeEVERCROSS XP10M roza električna rolka s sedežem

EVERCROSS XP10M roza električna rolka s sedežem

ID: 21287818
-21 %
329,99 €
259,99 €
Prihranek  70,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 17.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: VICTORIA SPORTS
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Za otroke ima uporaba ravnotežnega kolesa s sedežem veliko zabave in koristi, saj otrokom zagotavlja varen, zabaven in koristen način gibanja, kar pomaga pri razvoju njihovega telesnega in duševnega zdravja.
Enostaven za obvladovanje: zasnova s ​​sedežem otrokom olajša ohranjanje ravnotežja, zmanjša težave pri učenju in jim omogoča, da uživajo v zabavi ob hitrejši vožnji.
Visoka varnost: Sedež zagotavlja dodatno oporo in stabilnost, kar pomaga zmanjšati tveganje padca in poškodbe ter je primeren za uporabo otrok.
Povečajte samozavest: Uspešna vožnja ravnotežnega kolesa lahko poveča otrokovo samozavest ter kultivira njihovo neodvisnost in avtonomijo.
Dejavnosti na prostem: Spodbujajte otroke, da se več udeležijo dejavnosti na prostem in uživajo v naravi in ​​svežem zraku.
Družbena interakcija: vožnja z ravnotežnim kolesom s prijatelji lahko izboljša socialno interakcijo ter neguje timsko delo in prijateljstvo.
Z vidika zagotavljanja varnosti lahko otroci, ki uporabljajo ravnotežno kolo s sedežem, ne le prinesejo neskončne zabave, ampak tudi spodbujajo zdrav telesni in duševni razvoj. Prepričajte se, da vaš otrok nosi ustrezno varnostno opremo (kot so čelade, ščitniki za kolena, komolce itd.) in jo uporablja v varnem okolju.

 

HOVERBOARDS + UDOBNI HOVERKART - Samouravnoteženi skuter za odrasle je opremljen s štirimi žiroskopskimi senzorji 4. generacije, ki prinašajo varno in udobno vožnjo. Poleg tega je hoverkart EVERCROSS dobro zasnovan in razvit za samouravnotežene skuterje. Kombinacija EVERCROSS je idealna za otroke.

VEČJA BATERIJA IN DVOJNA MOČNA MOTORJA: Nadgrajene 6,5-palčne lebdeče deske EVERCROSS uporabljajo povečano baterijo in zmogljive motorje, da vam zagotovijo največjo potovalno hitrost 15 km/h in doseg 10-15 km. Obremenitev izdelka je 20-100 kg. (Ti podatki so odvisni od tega, ali imate kart, nivoja baterije, teže tovora, cestne površine, temperature okolice itd.)

BLUETOOTH ZVOČNIK & SVETILKA & LED LUČKE - Lebdeče deske z najnovejšim dizajnom, z dvema dinamičnima in privlačnima LED lučkama, ki lahko osvetlita cesto tudi ponoči. Povežite se s svojim stereo zvočnikom prek povezave Bluetooth in med vožnjo uživajte v svoji najljubši glasbi. Vrhunsko udobje, čudovita izkušnja.

PREPROSTO IN VARNO: Razširitev kartinga omogoča začetnikom, da čim hitreje uživajo v vožnji, prilagodljivo gibanje naprej in nazaj ter vrtenje za 360° vam omogočata, da hitro postanete osupljivi zvezdniški voznik. Hkrati imajo lebdeče deske opozorilo o visoki hitrosti, kart pa je opremljen tudi z vpadljivim dolgim ​​drogom za zastavo, ki zagotavlja varno vožnjo otrok.

MULTI-VARNOSTNA ZAŠČITA & IDEALNI DIZAJN - Lebdeče deske EVERCROSS so izdelane iz ABS polimera, 6,5" polne pnevmatike in nedrseča pedala, vgrajena zaščita pred preobremenitvijo baterije in varnostni sistem za nadzor motorja, vsa naša prizadevanja za maksimalno varnost, trajanje in zabavo. Prosimo bodite prepričani, idealno za ljubimca.

Tehnične specifikacije:
Dimenzije izdelka: 605*560*220 mm
Mere izdelka kolesa: 6,5 palca
Baterija: zmogljiva 4 Ah Lithium battery, 36V
Največja hitrost: 15 km/h
Motor: 2x250W
Neto teža: 12.5 kg
Čas polnjenja: 2-3 ure
Avtonomija: 10-12kmV Minimalna obremenitev: 20 kg
Največja obremenitev: 100 kg
Največja zmožnost plezanja: 15 stopinj
Možen kot vrtenja: 360°
Vodoodpornost: IP54
Združljivost Bluetooth: iOS in Android
Tehnične podrobnosti
Najvišja hitrost [km/h]
15
Moč [W]
250
Domet do [km]
12
Napetost baterije [V]
36
Kapaciteta baterije [mAh]
4000
Največji kot vzpona [°]
15
Nosilnost/obremenitev [kg]
100
Daljinski upravljalnik
bluetooth
Brezžična povezava
Bluetooth
Teža [kg]
12.5
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:26:42 GMT