Išči

Etui za 12 kartic z blokado RFID

ID: 21348432
5,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 31.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta držala za kartice RFID so primerna za različne vrste kartic, vključno s kreditnimi karticami, debetnimi karticami, osebnimi izkaznicami, vozniškimi dovoljenji, izkaznicami in drugimi. Poskrbite, da bodo vse vaše pomembne kartice zaščitene z etuijem za kartice za blokiranje RFID

 

Varno z zaščito RFID: Ti etuiji za kartice za blokiranje RFID so zasnovani za zaščito občutljivih podatkov pred nepooblaščenim skeniranjem RFID. Blokiranje RFID ščiti vaše podatke o kreditni kartici, osebne izkaznice in osebne podatke pred elektronsko krajo.

Tanka in lahka zasnova: S tanko in lahko zasnovo se ti ščitniki RFID enostavno prilegajo v denarnico ali torbico. Uživajte v izboljšani varnosti brez kompromisov glede udobja.

Vsestranski in praktični: ta držala za kartice RFID so primerna za različne vrste kartic, vključno s kreditnimi karticami, debetnimi karticami, osebnimi izkaznicami, vozniškimi dovoljenji, izkaznicami in drugimi. Poskrbite, da bodo vse vaše pomembne kartice zaščitene z etuijem za kartice za blokiranje RFID.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: 9x6,2x0,1 cm

Material: Aluminij, PC

Paket vključuje:

Etui za kartice RFID x 12

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:42:53 GMT