Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči

Električni trimer 3 v 1 | NOSALITE

ID: 21297853
7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 20.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Mormark
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Električni trimer se ponaša s 360-stopinjskim vrtljivim mehanizmom, ki zagotavlja natančno odstranjevanje dlak brez nelagodja ali bolečega vlečenja. Ima kompaktno, fino izdelano ohišje in nedrseč ročaj za udoben oprijem.

 

Vsestranski trimer
S prirezovalnikom NOSALITE boste učinkovito in udobno odstranili neželene dlake iz nosu, ušes, obrvi, brade in obraza. Zasnova z enim gumbom je enostavna za uporabo in primerna za moške in ženske.

Obrezovanje brez bolečin
Naša tehnologija varnega striženja zagotavlja stabilno hitrost za varno in natančno obrezovanje dlak, ne da bi pri tem dražila kožo ali vlekla dlake.

Potovalna velikost
Naš električni strižnik dlak v nosu je kompakten in lahko prenosljiv, zato ga zlahka spravite v žep ali aktovko. NOSALITE je majhen, tehta le 50 g in je udoben za držanje. Z enim polnjenjem lahko brez kabla strižete 90 minut.

Energetsko učinkovit in tih
Naš električni strižnik za dlake v nosu ne varčuje le z energijo, temveč deluje tudi tiho, zato ga lahko uporabljate brez skrbi, da bi motili okolico, saj vam omogoča diskretno striženje dlak v nosu.

Kakovostni materiali
NOSALITE je izdelan iz močnih materialov, zato bo služil dolgo. S svojo elegantno črno barvo je tudi videti elegantno.

Vodoodporen
Strižnik lahko uporabljate pod tušem, čiščenje pa je zaradi njegove vodoodporne zasnove povsem enostavno, zato ni treba skrbeti, da bi vas udarila elektrika.

Odlična sodobna zasnova
NOSALITE se ponaša s 360-stopinjskim vrtljivim mehanizmom, ki zagotavlja natančno odstranjevanje dlak brez nelagodja ali bolečega vlečenja. Ima kompaktno, fino izdelano ohišje in nedrseč ročaj za udoben oprijem.

Specifikacije:
Posebna lastnost: Brezžičen
Vir energije: Na baterije (baterije niso vključene)
Življenjska doba baterije: 90 minut
Material rezila: nerjaveče jeklo

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Čas delovanja do [min]
90
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:08:31 GMT